Aktywne Wpisy
Linnior88 +119
#damskiprzegryw nikt mi nie powie że to w jakiej rodzinie kto się wychował nie ma znaczenia
W sumie będąc już pod 30 stka nadal odczuwam skutki tego , że 2 ludzi którzy nie powinni być rodzicami nimi zostali
Nie potrafię w żaden sposób ułożyć sobie życia
Nie mam żadnego kompasu jak się zachować w danej sytuacji ani w życiu , takie chodzenie na oślep
W sumie będąc już pod 30 stka nadal odczuwam skutki tego , że 2 ludzi którzy nie powinni być rodzicami nimi zostali
Nie potrafię w żaden sposób ułożyć sobie życia
Nie mam żadnego kompasu jak się zachować w danej sytuacji ani w życiu , takie chodzenie na oślep
mev3 +28
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Mianowicie program do prowadzenia diety napisany w #spring #java #naukaprogramowania
FEEDER
Tutaj napiszę troszkę o programie - co robi, a czego nie:
Co chwilowo potrafi aplikacja, a raczej co powinna ( ͡° ͜ʖ ͡°) :
1. Dodawanie produktów
2. Układanie posiłków
3. Dobieranie wagi produktów wedle określonych kryteriów
4. Generowanie listy zakupów
ZA FREE ! Niestety wersja tylko webowa (na telefonie wszystko się rozjeżdża).
Może znajdzie się ktoś chętny do przetestowania i podzielenia się opinią, co chcielibyście znaleźć w następnej wersji. @arsoniasty :)
Hejt mile widziany, dobra rada/opinia jeszcze bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Niektóre rzeczy są nieintuicyjne, więc jak coś to proszę o podpowiedź jakbyście to widzieli.
Zaznaczam, że jest to wersja alpha, więc nie końcowa i przy kilku plusach będzie się rozwijać ( i bez nich też ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
Dzięki !
Spam tagów:
#odzywianie #dieta #zdrowie #mirkokoksy
Zróbcie coś z gridami, żeby były po polsku, tak jak reszta strony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1)dobrze by bylo dodac kalkulator bmi i zapotrzebowania kalorycznego oraz wegli, bliaka itd aby a) utrzymac wage, b) schudnac, c) przytyc i do tego dorzucic aktywnosc fizyczna
2) uwazam ze powinna byc tez mozliwosc dodania 1 produktu do diety (bez podawania calego posilku gdzie trzeba dodac 3 skladniki) np. banan
3) mozna ulepszyc liste produktow ze np owoce podajemy w ilosci sztuk, np 1 jablko wazy tyle i
@arsoniasty:
1. kalkulator BMI jest, tylko nie podpięty :) a zapotrzebowanie kaloryczne BMR jest w http://feeeder.nazwa.pl/user/preferences, gdzie jest nawet opcja "dostosowania kalorii"
1a,1b,1c było, ale wyrzuciłem, bo stwierdziłem, że jest to kwestia bardzo indywidualna - za duża rozbieżność między wzorami, które znalazłem (jeżeli podasz jakiś wzór, to mogę go zaimplementować)
2. w sensie przekąski?
3. nie brałem
"Show x entries"
"Search"
"Showing x entries"
itp
Pierdoła, ale kuje w oczy :)
Pozwolę Sobie na dwa pytanka:
1. Z czego uczyłeś się springa?
2. Co jest użyte we frontendzie i jak to połączyłeś ze springiem?
1. z internetu, dokumentacja spring boot/tutoriale
2. thymeleaf, bootstrap, troche js, troche jquery, ale front to ogólnie nie moja zasługa... :P