Wpis z mikrobloga

@CigarettesAfterSex ja bym tego w kategoriach obowiązku nie rozpatrywał. Dla mnie nie jest to normalne. Tylko w kategorii szczęścia obupólnego. Czyli idąc tym tokiem myślenia jakby jemu szczęście dawała jakaś czynność, której byś się brzydziła toni tak masz obowiązek to zrobić? Mam Kobietę i jakbym wiedział że robi mi coś z obowiązku to nie chciałbym żeby to robiła. Takie coś jest poniżające niestety...
  • Odpowiedz
@Borsuczy_Pierd: Napisała za siebie, więc dorabianie ideologi do tego "obowiązku" nie ma sensu. Jeżeli lubi robić loda, to wszystko w tym zdaniu jest poprawne i beniz innym do tego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z dwojga złego, wolę takie nastawienie, niż kojarzenie tego aktu z poniżaniem kobiety itp.
@CigarettesAfterSex: W sumie okazało się, że jestem trochę zacofany. Może przebywanie z kobietami, które uważają się za
  • Odpowiedz
@CigarettesAfterSex: No i niebieski chciał ci zrobić niespodziankę z tym pierścionkiem na wzór tego od babci, pewnie już się nie może doczekać twojej reakcji a ty to wszystko wystalkowałaś ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ja bym był niezadowolony, gdybym się o tym dowiedział
  • Odpowiedz
  • 0
@tehSpirit noszę sygnet i mnie teraz zmartwiłeś, to się robi modne?
Chyba nigdy nie widziałem nikogo z sygnetem poza osobami lvl40+.
  • Odpowiedz
  • 7
@kwiati to mnie też możesz wrzucić bo się z nim zgadzam. Żaden facet by nieśmiertelnika nie chciał. Poza tym jeśli ktoś nie jest żołnierzem to nie wypada.
No i co to za prezent na zaręczyny za 3 dychy? Może jakaś wersja lux byłaby za stówkę ale my tu rozmawiamy o droższych dobrach. Nieśmiertelnik nadaje się tylko do psiej obroży. Taka prawda.
Masz gust :D
  • Odpowiedz
@Dimi: ja p------e każdy ma swój. Znam facetów którzy to lubią. Niekoniecznie noszą na codzień ale posiadają jako pamiątkę np. Czemu nie możecie tego zrozumieć ze być moze ktoś to lubi? Nigdzie nie napisałam ze narzeczony OPki miałby to nosić tak jak ona pierścionek, ale taka blaszka z grawerem mogłaby stanowić fajną pamiątkę. Poza tym jakie znaczenie ma cena?
Ja bym się cieszyła z pierścionka nawet i za 100 zł,
  • Odpowiedz