Wpis z mikrobloga

#lechpoznan
#poznan

Chcę wybrać się na mecz Lecha, w Poznaniu będę pierwszy raz.
Jaki sektor na stadionie najlepiej wybrać?
Jakieś rady? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ubierz się na niebiesko bądź biało, weź szal. Za dużo nie pij. Jak masz chęć skakać, klaskać i śpiewać przez całe spotkanie to chodź do Kotła (trybuna nr II), a jak nie to na pozostałe.
  • Odpowiedz
@kamieniarz: Nie zgadzam się. Sam chodzę przeważnie do Kotła, ale jeśli ktoś nie wczuwa się aż tak w kibolski klimat to i tak zachęcam do przyjścia na pozostałe trybuny. Mecz oglądany na stadionie i zawsze jest o niebo lepszy niż w telewizji.
  • Odpowiedz
  • 0
A jeszcze kwestia biletów...
Kupię przez internet z racji odległości, karty kibica nie mam niestety.
Więc wystarczy wydruk z e-maila i dowód przy wejściu, tak?
Jak wygląda wejście "na żywo"?
  • Odpowiedz
@PanDanda: Zapraszam na IV trybunę (za bramką). Klimat porównywalny do Kotła, tylko że tutaj nie ma przymusu kibicowania. Większość skacze i dopinguje, ale jeśli chcesz sobie stać przez cały mecz z piwem w łapie to tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Właśnie "stać", bo na czwórce często się stoi a nie siedzi (zależy od sektora - im bliżej łuku tym więcej ludzi siedzi a nie stoi).
Plus z miejsca na czwórce
  • Odpowiedz
@PanDanda: Bierz na IV trybunę, jeśli nie chcesz iść na Kocioł. Pozostałe trybuny tylko jak nie ma biletów na IV, ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do wejścia, wystarczy, że będziesz miał bilet wydrukowany, wkładasz do czytnika i wchodzisz.
  • Odpowiedz
@a-kow: @Niekumaty_: a ja właśnie nie trawie IV. Zwłaszcza jak przyjeżdzają goście, dach jest niżej przez co bardziej niesie się ich doping a naszego prawie w ogóle nie słychać !! Już lepiej iść na boki bliżej kotła, sam ostatnio zabrałem tam przyszłego teścia i był zachwycony. Czuć klimat kotła i nie oszukujmy się z każdego miejsca na stadionie dobrze się mecz ogląda !
  • Odpowiedz
IV trybuna. Klimat porównywalny do Kotła, tylko że tutaj nie ma przymusu kibicowania.

@Niekumaty_: xD Może i podobny, ale to jednak co innego. To jak już chce poczuć klimat Kotła nie będąc w nim to lepiej na sektory A,B,C na trybunie Czapczyka.
  • Odpowiedz