Aktywne Wpisy
SereneCipher +5
Czym według was jest miłość?
monky +30
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Ja mam oddane ponad 6l krwi i dziś postanowiłem że c--j im w dupę, mam nadzieje że jak najwięcej osób mojego pokroju zrezygnuje z oddawania krwi i głośno zacznie o tym mówić bo w polsce jak w lesie.
@turtelian: Myślałem, że krew oddaje się dla innych a nie dla własnych benefitów.
I jednak w Polsce nie jest jak w lesie. Ja wiem, że mogłoby być lepiej, ale w porównaniu do innych krajów i tak mamy fajny i działający system gratyfikacji dla krwiodawców. W Nowej Zelandii dostałam tylko skromny posiłek regeneracyjny, długopis i kilka
@ptasiek2: kraków to nie takie wygwizdowo, na rzeźniczej zawsze kolejki jak c--j czasem fakt sporo osób ale często p----m nie chce się pójść z kodami do pokoju z leżankami.
@arturro94: a ja mam
http://e-prawnik.pl/artykuly/ubezpieczenia-zdrowotne/jak-zlozyc-skarge-na-nfz-przychodnie-albo-lekarza.html
k---a jak za komuny ksiazka skarg i zazalen :D
@turtelian: to w-----a ale akurat tego z biletami to przestrzegają.
W całej Polsce z wyjątkiem Katowic jeżdżę od lat za darmo w komunikacji miejskiej.
Zatem nie opłaca Ci się teraz obrażać, bo jeszcze parę lat i też będziesz mógł jeździć za darmo.
Być może korzystałbyś częściej jakbyś miał za darmo.
Z drugiej strony dziwi mnie nie korzystanie z komunikacji miejskiej w Krakowie, ze wszystkich miast jakie znam w Polsce akurat w Krakowie najbardziej się opłaca z niej korzystać ze względu na korki.
Jeden kolega czeka na operację i za wczasu zapowiedziano mu aby szukał dawców którzy na jego nazwisko krew oddadzą... no k---a szok bo gość ma ponad 15 litrów pełnej krwi oddanej a oni mimo to mają to w dupie i teraz będąc w szpitalu dzwoni z tym po wszystkich znajomych aby oddali na niego.