Wpis z mikrobloga

@TurboDynamo: jak sądzisz czy to dobra stawka dla programisty z 10 stażem?, to że ty taka apkę robisz w jeden dzień( chociaż wątpię abyś to zrobił bez błędów) to efekt 10 lat nauki. załóżmy ze nie masz pracy i po 10 latach stażu ktoś daje ci 500 mc abyś taka apkę zrobił innych zleceń nie masz bo konkurencja zajebista. Daj na to gwarancje, odprowadź podatek.
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: zakładając że robisz to 1 dzień, to przeliczając to na pełen etat: 20x500brutto daje 10k brutto. A to zlecenie i tak robisz po godzinach więc dla mnie stawka automatycznie x2. W każdym razie - 10k brutto/msc z 10letnim expem to jest ok dla ciebie? No spoko, rożnie sie ludzie cenią
  • Odpowiedz
zakładając że robisz to 1 dzień, to przeliczając to na pełen etat: 20x500brutto daje 10k brutto. A to zlecenie i tak robisz po godzinach więc dla mnie stawka automatycznie x2. W każdym razie - 10k brutto/msc z 10letnim expem to jest ok dla ciebie? No spoko, rożnie sie ludzie cenią

@kuite22: ale to nie jest moja stawka. Lacznie robiac to w godzinach pracy to mam ponad 200 zl za godzine.
  • Odpowiedz