Wpis z mikrobloga

• 17
@TheWalkingBed: 31 (po sporym serwisie z wymianą oleju w skrzyni automatycznej, został mi tylko rozrząd i oleje filtry za co zapłaciłem 1360zl) , 2 komplety opon, zimowe 4l, letnie na sezon starczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jestem_Tutaj jak bez procentu to jaki problem? Kasa leży na koncie oszczędnościowym i trochę na siebie pracuje więc in plus.
@Tomek3322 to trójka a nie królowa lawet (
  • Odpowiedz
@moakatanga: silnik f4r od renów ki jest super w porównaniu do dzisiejszych uturbionych wynalazków. Przejechałem na nim w wersji 166koni 190 tys km i zezłomowałem po wypadku z licznikiem 289kkm. trzeba uwarzyć na rozrząd i olej wymieniać co 15 a nie 30 tys km.
  • Odpowiedz
@moakatanga: 2.0T to elegancki silnik, tylko nie s------l go c-----ą i po taniości instalacją LPG. W sensie, że LPG ok, ale niech zakłada to ktoś z głową i co roku jeździj na przegląd tej instalki. Nie wiem co tam za automat siedzi, ale jeśli aw55-50 to zmieniaj jej olej max co 50 tys (zresztą każdy automat ma mieć zmieniany olej co mniej więcej tyle). To c-----a skrzynia ale w sumie
  • Odpowiedz
@miiihau @moakatanga ja rok temu za L3 GT 178 dalem 23k a obecnie one tak staniały że jest warta może 8k xd i tak sobie załatwiła dożywocie u mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Marzę żeby ktoś we mnie na ulicy p-----------ł xd Ty chociaż masz 2.0T to silnik się broni xd Ale tak to nie ma co narzekać też mam TERNT, ładnie zrobiony android z touchpadem..
  • Odpowiedz