Aktywne Wpisy

Njal +378
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
źródło: temp_file6374915349409107727
Pobierz
mickpl +997
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza

Czytaliście nowe poprawki kukiza do ustawy? Takich bredni dawno nie widziałem i już obecna ustawa jest o niebo lepsza niż to co teraz przeczytałem.
#bron #strzelectwo
Ja od dawna mowilem ze obecna ustawa nie jest wcale taka zla
wiedziałem! Gurwa wiedziałem i kupiłem sobie wcześniej
@zakola: Przecież nawet 9x18 makarowa to kaliber 9.25mm czy coś koło tego, no i większość rewolwerów, popularne .45 i jak piszesz czarnoprochowce. A co do "przestrzeliwania w obecność fachowców to tylko xD szczególnie jak masz b--ń kolekcjonerską do której
No
Chodzi o b--ń krótką dla "obywateli"... Nieważne jaka kategoria albo jakie pozwolenie, jako zwykły szary obywatel kupisz tylko 9mm lub mniejsze czyli co .22 albo jakieś kolekcjonerskie 7,62 czy inne 100 letnie kalibry browninga
No niektórzy mają b--ń kolekcjonerską i leży im w sejfie latami i nic się nie dzieje, a tu że dwa razy do roku z niej strzelać i egzaminować się.
Kukiz ma b--ń, więc najwyraźniej uznał, że większy pistolet jest mu niepotrzebny i innym też można zakazać.