@xandra: Fajny klimat, może trochę za mało dynamiczne, ale to słowa laika, który po prostu słucha dużo muzyki. Przesłucham jeszcze inne z twojego profilu. Swoją drogą skąd to zainteresowanie akurat retro?
@xandra: O cholera zajebiste, wlasnie takich klimatow potrzebuje do gierki na mobilne nad ktora pracuje. Bede cie obserwowal i za jakis czas sie odezwe :) To twoje? Masz do tego pelne prawa?
a gierkę to ja na Amigę robię w Amosie xD @xandra:
Wszechstronnie uzdolniona, podziwiam :) Ja andr/ios. Juz prawie rok. Jeszcze troszke i koncze. Na 100% sie odezwe i jesli bedziesz chciala to sprzedasz mi jakies kawalki. Odezwe sie za jakis czas jak bede juz koncowo dopieszczal calosc. Trafilem juz tu kiedys na ciebie ale jakos tak pozno w nocy bylo i wylecialo mi z glowy xD
#tworczoscwlasna
Wszechstronnie uzdolniona, podziwiam :) Ja andr/ios. Juz prawie rok. Jeszcze troszke i koncze. Na 100% sie odezwe i jesli bedziesz chciala to sprzedasz mi jakies kawalki. Odezwe sie za jakis czas jak bede juz koncowo dopieszczal calosc. Trafilem juz tu kiedys na ciebie ale jakos tak pozno w nocy bylo i wylecialo mi z glowy xD