Aktywne Wpisy

Moseva +9
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
Byłam w kinie, weszłam to były jeszcze dwie osoby oprócz mnie, w połowie seansu zostałam sama.
źródło: temp_file9045877762160438853
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
źródło: temp_file9045877762160438853
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez autora
@pawlo74: I to pokazuje, jakim pożal się Boże ekspertem jesteś. Nie, nie wyklucza. Replay attack nie ma nic wspólnego z algorytmem kopania, bo format transakcji nie ma nic wspólnego z algorytmem kopania. Replay attack polega na tym, że bierzesz transakcję rozgłoszoną w jednej sieci i rozgłaszasz ją w drugiej. Format ten sam, UTXO te same, więc wszystko się zgadza.
@o_40855: po pierwsze tam jest znak zapytania a po drugie czy ja kiedykolwiek komukolwiek powiedziałem, że jestem ekspertem czy programistą? Zawsze powtarzałem i powtarzam jestem tylko entuzjastą bitcoina z tą różnicą, że nie szkodzę mu tak ja ty. Jesteś fachowcem a szkodzisz nam. Cały czas.
Udajesz wielkiego wroga szitow i p--------z jakies glupoty o kradziezach, ale scamy w ktorych masz własny interes bronisz.
Idąc Twoją logiką, zrzucając golda też kogoś okradniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby to był szit w którym nie masz interesu to byś napisał że scam/kradzież/spekulanci/pump&dump ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale że zarobisz na tym parę groszy to
źródło: comment_hN9nxu5FuVlBfBehmmJMIr67dj8UruJb.gif
Pobierz@Smule: i żeby było jasne, ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mówię nikomu co ma robić. Czy ja bronię Ci w to grać? Graj sobie bo wiesz, że to scam. Nie pisz tylko, że szit to to
Monero to scam?
Jak miesiac temu napisalem, ze tether = scam to na mnie wjechales, zebym nie oskarzal bezpodstawnie, mimo, ze to szit. Ale sam z gory wszystko okreslasz scamem bo nie nazywa sie bitcoin xD