Wpis z mikrobloga

• 0
@pawlo74: według mojej wiedzy nie ma replay protection wiec zielonki i cała reszta która kupuje żeby wygarnąć darmowy piniądz może się w--------ć ale mogę się mylić.
  • Odpowiedz
@Gensek: według mojej wiedzy tu nie potrzeba tego będzie. Nie mogłem wypowiedzieć się bo wielki wolnościowiec @escabor zamknął mi ni z tego ni z owego usta na siłę. Uważaj na niego typ nie godny zaufania, nawet wołał mnie już po zablokowaniu.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Nie pojmuje. Na kazdym kroku ostrzegasz przed altami bo to "scam" i okradanie nowych, ale obok 100 razy wiekszego scama przechodzisz cicho. Mnie to j---e, ale gold ukazuje jaki bardzo sobie zaprzeczasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Gensek: Algorytm kopania nie ma znaczenia.
  • Odpowiedz
@Gensek: nienormalny musi być. Pisał do mnie na priwa do ostatniej chwili. Zapytałem o co biega to nie odpowiedział. Ja to mam nosa do kolesi od początku nie podobał mi się. Niestabilny psychicznie jak Amelek.
  • Odpowiedz
Nie pojmuje. Na kazdym kroku ostrzegasz przed altami bo to "scam" i okradanie nowych, ale obok 100 razy wiekszego scama przechodzisz cicho. Mnie to j---e, ale gold ukazuje jaki bardzo sobie zaprzeczasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Smule: Wyglądasz na inteligentnego człowieka. Nie pojmujesz, że jemu zależy na kasie, czyli to w czym on siedzi i z czego będzie miał korzyści jest super, reszta ble. Zarobił trochę
  • Odpowiedz
, ale obok 100 razy wiekszego scama przechodzisz cicho.

@Smule: A kto powiedział że bitcoin gold jest 100 razy większym scamem niż ethereum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@fervi: Ok, ETH jest premine scamem, ale jest 100 innych altow ktore nimi nie są albo są mniejszymi scamami od golda. Pawlo jedzie po szitach, bo w przeszłości został wyleszczony, ale jak dostaje scama do reki to siedzi cicho i go broni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Smule: przecież Ty nie będziesz za mnie decydować co ja mam robić. I mówić mi co ja mam pisać a co nie. P------o Cię? Ty nie widzisz scamu w altach bo tym gównem raczysz innych. Dla mnie wszystko co nie jest bitcoinem to scam. Taka jest rzeczywistość.
  • Odpowiedz