Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +17
W Polsce co chwilę słyszymy o dramatycznych incydentach. Pogryzienie dziecka, rozerwanie psa na spacerze, atak na dorosłego. I w większości przypadków przewijają się te same rasy: pitbulle, amstaffy. Problem wraca jak bumerang, i pytanie, czy państwo nie powinno tego wreszcie uregulować.
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
źródło: hq720
Pobierz
Idę na grzibki, nie znam się na tym to nigdy nie chodziłem, no za dzieciaka z wujkiem takim co się znal.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.

Rockstar podał dziś wymagania:
Minimalne: Microsoft edge.
Zalecane: Google chrome lub firefox.
#ps4 #rdr #niedlapsadlapanato
źródło: comment_BodKf1Mm7E54N0XBHwRUZZwdLYA0XIDL.jpg
PobierzBędziecie inaczej gadać jak RDR wyjdzie na PC xD
A wyjdzie. Bo R* chce dużo kasy naklepać na starym silniku.
źródło: comment_Ff5y6ZlXGMbRX8sZ5ok2kGNL3t9HDDLq.jpg
PobierzI dziękuję za gratulacje, bo właśnie dla fabuły i karykaturalnej otoczki kupiłem GTA V. :)
Gurwa, łyknąłem zarzutkę xD Nie jestem bojówkarzem, mimo że mam mocnego PC, bo miałem PS2 i PS3, a PS4 szkoda mi kupować bo nie mam w co tam grać :D Xbox = PC, PS4 miało jedynie uncharteda 4 z tych gier co mnie interesowały.
Ciekawe jak wyvlada srednia wieku obu systemow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
smiechłem, also przeszedlem jedynke za czasow bycia console peasantem xD
TLoU jest przereklamowane :/
Na PS4 kumpla grałem ze 3-4 godziny, i w-----a mnie fakt że kończą się NOŻE xD I trzeba kombinować cały czas tylko. Coś jak I Am Alive - w-------o mnie i po godzinie dałem sobie z tym spokój.