Wpis z mikrobloga

@pawlo74: a Twoim zdaniem s2x ma jakieś szanse? Tak jak czytam to co jakiś czas ktos sie s tego wycofuje. Ale słyszałem, że z tym forkem stoją duże pieniądze.
  • Odpowiedz
@Spoyla: mam nadzieję, że nie poddadzą się tak łatwo bo tu chodzi o pokazanie swojej siły, jeżeli daliby za wygraną to wyjdą na idiotów. Mam nadzieję, że wytoczą najcięższe działa i utrzymają cenę forka przynajmniej kilka dni żebym zdążył sprzedać. Ja widzę nawet szansę podwojenia swoich BTC, poważna sprawa.
  • Odpowiedz
@pawlo74: myslisz, że forkowcy będą utrzymywać sztucznie cenę, core spadnie i będzie można wymienić s2x na core po dobrej cenie.

Ja się boje lekko tych problemów z przelewami i znikajacym hajsem. Dlatego a) sprzddam przed forkiem na górce i kupię po forku na dołku albo b) super promo na altach jest przez forka więc włoże tam z 50% moich btc, bo liczę na sowite zyski jak kapitał wróci do altów.
  • Odpowiedz
super promo na altach jest przez forka więc włoże tam z 50% moich btc,

@Spoyla: :D.... a bierzesz to pod uwagę że w USD możesz być i tak w p-----e ?
czyli sprzedaż BTC przed forkiem i trzymając $$$ w łapie po dwóch tygodniach dumpingu kupisz sobie tego więcej....
Co do przecen na altach to jak rynek wejdzie beara to zobaczysz przeceny :D
  • Odpowiedz
@WeselnyGiermek00: granie na altach jeżeli nie jesteś w grupie pompujących nie ma żadnego sensu. Ja osobiście miałem wejścia i zaproszenia, znam to od podszewki, nie robię tego z etycznych powodów, uważam to za oszustwo i kradzież.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Debile ktorzy sie ladowali w szity na topie są sami sobie winni, nikt nie kliknąl za nich buy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Spekulacja jak spekulacja, trzeba znac cykle gieldowe i wiedziec kiedy wyjsc. Jak ktos sie ładuje longterm w szita ktory w tym roku wzrosl 10000% to sory... to go okradli czy jest głupi ?
  • Odpowiedz
@pawlo74: bo mam swoj mozg, wejde na block explorer szita, zauwaze, ze tego gowna nikt nie uzywa i dojde do prostego wniosku ze jego cena wynika ze spekulacji?

Takie informacje sa dostepne w internecie.

Ludzie ktorzy kupowali szity na topie sami sobie są winni i nikt ich nie okradl. Poza tym myslisz ze oni w to wierzyli? Kupili bo liczyli ze ktos to jeszcze spompuje o 100% i sie nie
  • Odpowiedz
@pawlo74: To jego obowiazek dowiedziec sie w co inwestuje.

Jak sie nie dowie i kupuje bo ktos napisal, ze "jeszcze urosnie 200%" to znaczy, ze bawi sie w spekulacje i jest swiadomy tego, ze moze stracic calą kase.

Na BTC tez ktos kiedys kupi topa, wtopi i bedzie musial bagholdowac pare lat az cena wroci do jego wejscia. Czy to znaczy ze zostal oszukany, bo wykopki nagonily go do kupna
  • Odpowiedz
@Smule: oszukują ich nie tylko na forach ale również w różnych artykułach, oszukują ich wszędzie. Gdyby tego nie robili, żaden nowy nie kupiłby alta. Oszustwo to model biznesowy szitcoinów. Nikt nie pisze prawdy, że pierwsze co powinien zrobić to znaleźć dobrą grupę pompiarzy.
  • Odpowiedz