Aktywne Wpisy
padzi +185
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
#elektronika #elektrotechnia #mechatronika #pytaniedoeksperta
Jedyny plus z całej jego nauki tego był taki, że kiedyś wsadził śrubokręt do gniazdka żeby pokazać że jak się to zrobi to prąd Cię nie kopnie...
Mój nauczyciel miał zrobić nam dziś sprawdzian, a piszemy je z zeszytami (xd). Problem w tym że te notatki mieliśmy sobie przepisać sami ze zdjęć slajdów, na których nic nie widać. A slajdy pochodzą z tej książki :/
Jak nikt tu nie będzie miał, to zrobię to w domu, na kompie
to szkoła średnia czy uczelnia ?
Technikum, na szczęście ostatni rok ;)
Dziękuję ( ͡º ͜ʖ͡º)
kupiłaś już sukienkę na studniówkę ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
co do innych problemów to zakładam że chodzi o wiedzę - nie ma się co oszukiwać i tak każdy się uczy na tydzień przed xD
- oczywiście nie tyczy się to matematyki - ją lepiej ogarnij wcześniej po polegniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)