Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
#android #smartfon
global ROM ofc
@czerwonyziemniak: nigdy nie przestana dziwic mnie ksajomowcy. Kupic cos, zeby potem p-------c sie w romy, j---a, kompilacje, i c--j wie co jeszcze XXD
@gadatos: tutaj przestałem czytać
@czerwonyziemniak: i dlatego kazdy milosnik ksajomi ma doktorat z romów?
Komentarz usunięty przez autora
@gadatos: Bo generalnie tak jest. Rok temu kupiłem iPhone'a 7, włączyłem skonfigurowałem i działa. Zero ścinek, lagów, nie muszę restartować telefonu (no dobra, raz mi się zdarzyło), apek w stylu "ram cleaner", brak zamuły po kilku miesiącach użytkowania, śmieciowych aplikacji itp. nigdy więcej androida. Przedtem miałem Sony Xperię Z5 Compact, jeszcze wcześniej Z3 Compact więc jakby nie patrzeć flagowce.
Komentarz usunięty przez autora
@gadatos: xDDDDDDDD