Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 3 lata. Poznała bolca w pracy i ukrywała nasz związek. Od tamtej pory nie odzywaliśmy się, zero kontaktu, a dziś o dziwo napisała do mnie na messengerze, że zdaje sobie sprawę, że rozstaliśmy się w nie za fajnej sytuacji i czy miałbym ochotę się spotkać i wyjaśnić wszystko, żeby zamknąć rozdział itd. Z ciekawości wszedłem na jej instagrama i nie
Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 3 lata. Poznała bolca w pracy i ukrywała nasz związek. Od tamtej pory nie odzywaliśmy się, zero kontaktu, a dziś o dziwo napisała do mnie na messengerze, że zdaje sobie sprawę, że rozstaliśmy się w nie za fajnej sytuacji i czy miałbym ochotę się spotkać i wyjaśnić wszystko, żeby zamknąć rozdział itd. Z ciekawości wszedłem na jej instagrama i nie
zeszyt-w-kratke +53
zakup nieruchomości w usa w roku 1970 i w roku 2023
średnia cena domu 15000 $ vs 436000$ (cena zwiększyła się 29 razy)
średnia cena najmu: 108$ vs 2000$ (cena zwiększyła się 20 razy)
średnie zarobki 9000$ vs 56000$ na rok (zarobki zwiększyły się sześciokrotnie)
W 1970 roku w usa kończyłeś szkołę szedłeś do pracy przez 3 lata mieszkając z rodzicami i odkładając większość wypłaty kupowałeś dom. Tak przynajmniej pokazują statystyki. Teraz
średnia cena domu 15000 $ vs 436000$ (cena zwiększyła się 29 razy)
średnia cena najmu: 108$ vs 2000$ (cena zwiększyła się 20 razy)
średnie zarobki 9000$ vs 56000$ na rok (zarobki zwiększyły się sześciokrotnie)
W 1970 roku w usa kończyłeś szkołę szedłeś do pracy przez 3 lata mieszkając z rodzicami i odkładając większość wypłaty kupowałeś dom. Tak przynajmniej pokazują statystyki. Teraz
#jokker #podrywajzwykopem #stulejacontent #tfwnogf #przegryw
Jednego kręcą nogi, innego wysportowane ciało, inny zwraca uwagę na makijaż, a jeszcze inny na włosy.
Jeśli nie masz urody w sensie ładnej buzi, to dopracuj wszystkie inne "elementy" którymi będziesz przyciągała uwagę facetów. Na siłowni popracujesz nad świetnym ciałem (koleżanki też będą zazdrościć), eksponuj nogi (jeśli o nie zadbasz na siłowni), zawsze miej świetnie
@eks_de: Według mnie nie ma, tak samo jak nieśmiali prawiczkowie też nie mają czym się martwić.
Ale według niej to tragedia i takie problemy (we własnej głowie) ma wiele kobiet. Mnóstwo jest kobiet które czują się brzydkie, grube, nieatrakcyjne, nieciekawe, takie których żaden facet nie zauważa i to są dla nich ogromne problemy.
A taki prawiczek jeden z drugim
@alh3: Moim zdaniem nie.
Faceci podczas pierwszej rozmowy zwracają uwagę głównie na wygląd = brzydka kobieta jest odrzucana z automatu.
Kobiety podczas pierwszej rozmowy zwracają uwagę głównie na mowę ciała, pewność siebie, zachowanie = brzydki facet nie jest odrzucany jeśli sprawia wrażenie pewnego siebie samca alfa.
A łatwiej facetowi udawać pewnego siebie, niż brzydkiej kobiecie udawać ładną ;) (chociaż są sztuczki o których tam pisałem)
czy tak ciężko jest się pomalować?
@eks_de: i odwrotnie ;)
@alh3: Tak jak na tym zdjęciu - ciężko, trochę zejdzie z tym. Ale właśnie to jej doradzam. Taki makijaż wręcz filmowy. Na pierwsze wrażenie dobra sprawa.
Ale widzisz - jeśli czytałeś jej wpis - ona się boi że potem ją ktoś zobaczy bez makijażu i ucieknie. I to są duże problemy w jej głowie, kompleksy, brak pewności siebie itd.
a my nie chcemy całe życie udawać samca alfa i się boimy, że jak przestaniemy kłamać to od nas ucieknie
@trebeusz: Sorry ale tak idealnie mi on pasuje do wykopków narzekających na brak kobiet :) dobra to był ostatni raz :) no może przedostatni.
@alh3: Dlatego zawsze doradzam małymi kroczkami zmieniać siebie, a nie udawać. Nie udawać o 100% innego faceta, ale zmieniać siebie stopniowo o 10%, o 20% itd. Nawet mała zmiana już nieco pomoże.
czyli ja mam zmieniać siebie wbrew swojej woli i żyć w kłamstwie a taka dziewczyna wystarczy, że się pomaluje i znajdzie chłopaka w przeciągu tygodnia... I kto tu ma łatwiej.
A ona się boi, że ten makijaż i super ciuchy to zmiana krótkotrwała, bo po pierwszej nocy znowu będzie brzydka.
skoro tak jej przeszkadza ten makijaż to niech się spotyka z kimś brzydkim. Przecież jest wielu facetów 1-4/10 z którymi mogłaby się umówić ale nie, ona chce mieć +6/10
@trebeusz: Ja uważam, że dla obu stron tak samo trudno znaleźć kogoś atrakcyjnego i tak samo łatwo znaleźć byle kogo.
Tylko ze każda płeć leci na co innego (przy pierwszym spotkaniu): faceci na wygląd, a kobiety na pewność siebie, mowę ciała i zachowanie.