Wpis z mikrobloga

@Szalom2137: Ty chyba samo siebie nie rozumesz dziecko. Ty nie masz baldego pojęcia o ludziach i świecie, a wszystko co wiesz dotychczas pochodzi z wykopu. Zgiń lemingu , i nie rozmnażaj się dla dobra świata.a, aaaa i pamiętaj żeby płacić podatki na chore dzieci - ich operacje, leki, rechalibitacje, renty i inne rzeczy
  • Odpowiedz
@Mr_Gray: Polecam słownik. Poza tym to nie dżungla, by dusić najsłabsze z miotu, albo Sparta, by je ze skały zrzucać, słabszymi i chorymi się normalne społeczeństwo opiekuje.
  • Odpowiedz
Co zrobisz jak Twoja kobieta oświadczy że urodzi chore dziecko, no z zespołem downa?

@Mr_Gray: no właśnie, co zrobię... nic nie zrobię, bo mężczyźni są obywatelami drugiej kategorii i mają zerowe prawo do decydowania o tym, czy coś się urodzi czy nie (ale jak przychodzi do płacenia alimentów, nagle okazuje się, że są równoprawni z kobietami).

Na protesty zwrócę uwagę dopiero wtedy, gdy będą tam elementy równouprawnienia.
  • Odpowiedz
@goorskypl: Dla mnie, chociaż jestem facetem, idea Czarnego Protestu była na tyle wartościowa, że pomimo zacinającego deszczu w półgodzinnej przerwie między wykładami specjalnie przyjechałem na 5 minut (dosłownie), aby wziąć udział i wyrazić tym swoją solidarność z protestującymi kobietami.
  • Odpowiedz
"jeśli baba nie chce mieć dzieci to niech się nie puszcza - taka sama logika. " Nie to nie jest ta sama logika, jeśli kobieta nie chce mieć dzieci- niech bierze tabletki/implant/inne środki antykoncepcyjne. To jest takie same p---------e o związkach - jeśli facet zwiąże się z patologiczną kobietą to "głupia suka, niech s-------a- baby takie som". Natomiast jeśli kobieta zwiąże się z patolocznym facetem to "łobuz kocha najmocniej cnie? , "trzeba
  • Odpowiedz
śli kobieta nie chce mieć dzieci- niech bierze tabletki/implant/inne środki antykoncepcyjne

@Mr_Gray: czyli jesteś przeciwny aborcji? Bo to jest właśnie główny argument przeciwników, że przecież można stosować antykoncepcję.

Tylko widzisz, jak kiedyś zaczniesz to przekonasz się, że czasem nie działa. Albo że płód ma wady. I wtedy nagle okazuje się, że obowiązki mają co prawda obie płcie, ale prawa ma już tylko jedna.
  • Odpowiedz