Zapewne wiem lepiej niż Ty kiedykolwiek będziesz miał szansę się dowiedzieć jako człowiek bez możliwości zajścia w ciążę, więc się nie wypowiadaj.
"Uwielbiam" takie argumenty. Wg tego to wiedza może wynikać tylko i wyłącznie z doświadczenia. Do ginekologa też pewnie tylko do kobiety chodzą, bo przecież jak mężczyzna może się znać skoro jest innej płci.
@Szalom2137: A może powiesz jednak co byś zrobił z takiej sytuacji? Co zrobisz jak Twoja kobieta oświadczy że urodzi chore dziecko, no z zespołem downa?
@Szalom2137: Aha i to Cię upoważnia do narzucania swojej woli ludziom planującym je mieć tak? To tak jak kaczyński, pawłowicz i rydzyk. Może to jakaś grupa genów s----------a czy co. A po za tym nie bądź taki pewny że nie będziesz miał dzieci, bo możesz nawet przez przypadek zalać dziewczynę z roksy do której na pewno pójdziesz. Co ja p------ę właściwie....nawet dziewczyna z roksy Cię nie obsłuży
@Mr_Gray Tak, upoważnia mnie to. I nie, nie głosowałem na PiS ty mentalna lebiego. Szkoda, że nie mogę podpisać jakiegoś dokumentu, że w razie nagłego zagrożenia zdrowia u ciebie to nie będę musiał ciebie ratować... Giń.
#tworczoscwlasna #czarnyhumor
źródło: comment_2gh3j74UkvMAaA13d49NSqOA5Scp6iE8.jpg
Pobierz@Iesuz:
@goorskypl: bo lewakuf prawda nie smieszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie smieszy
"Uwielbiam" takie argumenty. Wg tego to wiedza może wynikać tylko i wyłącznie z doświadczenia. Do ginekologa też pewnie tylko do kobiety chodzą, bo przecież jak mężczyzna może się znać skoro jest innej płci.
Winyl to jeden z większych idiotów tego portalu, szkoda Twojego czasu na dyskusję z nim :)
Komentarz usunięty przez autora