Aktywne Wpisy
Ridicolous +469
Nic dziwnego, że szanowny generał Szymczyk #!$%@? granatnik z głośnikiem jak tak wyglądają zaliczenia egzaminu z broni palnej w #policja #heheszki #bekazpodludzi #bekazrozowychpaskow
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Generalnie chcemy:
* Coś powyżej 45m2 z min. 2 pokojami (ale 3 pokoje z nie mniej niż 52m2)
* W cenie ~6500 za metr, ale wiadomo, jak taniej to lepiej.
* Zależy nam głównie na komunikacji miejskiej, bo autko mamy jedno.
* Obecnie pracujemy w różnych miejscach, ale oboje przy Mogilskiej/Jana Pawła - tramwaj urządzałby nas oboje (ale wiadomo, praca to nie związek na całe życie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
* Wypierdylew Dolny w postaci Bieżanowa czy innej Halszki odpada, bo za 4-5 lat będziemy pewnie chcieli kupić coś większego a małe puścić studenciakom - standardowy model.
Ja osobiście chciałem się skupić na rynku pierwotnym, żeby nie płacić PCC, a poza tym na kilkunastu znajomych, którzy kupii coś ze wtórnego przynajmniej czworo wpieprzyło się w sąsiadów, co dzwonią po psiarskich / napieprzają po ścianach młotkiem albo są inną patolą, aczkolwiek nie porzucam myśli, że można też trafić dobrze...
Z góry bardzo dziękuję za wszelkie porady i sugestie, gdzie zacząć szukanie
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkania
@Admiral16: a u mnie na odwrót tj. nowe, niedrogie mieszkania = studenciaki z pcimia dolnego za ścianą, którym rodzice kupili mieszkanie na studia hehe imprezka
Nie ma zasady.
@Admiral16: Może Dąbska? Tu coś co chwile się buduje więc powinno być sporo mieszkań. Komunikacja dobra bo przystanek Tauron Arena Wieczysta
@Admiral16: ciekawy argument - studenty wszystko wynajmą
@Admiral16: szczyt marzeń kosztuje z reguły więcej ;) Natomiast nie masz 10-piętrowego bloku postawionego ustawowe 8 metrów od Twojego okna dzięki czemu wiesz co to światło słoneczne, nie musisz wykupywać miejsca parkingowego za 15k PLN, nie dowiesz się podczas pierwszej zimy w nowowybudowanym bloku że developer przyoszczędził na
W ten weekend są targi mieszkań w expo :)
W botanice byłem ale dojazd koszmarny ( szczególnie dojście do przystanku), Fajny Dom zaraz koło bloku socjalnego, poza tym Sołtysowska będzie tragedią komunikacyjną