Aktywne Wpisy
WielkiNos +378
Rozmowa z modelką z tindera. Nie każdy z was doświadczył takiego matcha, więc pan, który dostąpił tego niezwykłego zaszczytu postanowił się podzielić jakże ciekawą rozmową z widocznym na zdjęciu sexi aniołkiem.
#tinder #logikarozowychpaskow #p0lka #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #samiecalfacontent
#tinder #logikarozowychpaskow #p0lka #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #samiecalfacontent
Antorus +117
Od jakichś 17 lat ładuję średnio 2 litry pepsi dziennie (od kilku lat wersję bezcukrową). I jak każdy zauważył cena tego napoju ostatnio wzrosła o prawie 100% względem tego, co było jeszcze w czasie pandemii. W marketach dwulitrowa butelka maxika już prawie po dychę, a w mniejszych sklepach to i po 13-14 widywałem. No koszmar, przy takim spożyciu to wydatek się robi prawie jak na racę szlugów.
Na socjalach często mi się
Na socjalach często mi się
Serio nikt nie wpadł na to, żeby zapytać dlaczego ten różowy ciągle kaszle? Nikt wam nie każe wyjeżdżać do niej z szczekaniem, ale czysto, po ludzku zapytać dlaczego to robi. Jak już powie to można zapytać czy to leczy, jeśli tak, to zapytać o to, czy jej się np. poprawia (dowiesz się, czy szczekanie ustąpi). Jeśli tego nie leczy, zasugerować wizytę u lekarza. Można
@Bhilobun: Dziwnego nie, ale niezrecznego juz tak, i to dla dwoch stron. Owszem, jezeli ktos smierdzi np. w autobusie- nie zdazylo mi sie jeszcze zwrocic takiej osobie uwagi. Nie mam problemu z poproszeniem kogos o sciszenie muzyki, gdy