Aktywne Wpisy

zbyszko17 +260
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz

aegypius +321
Czy ten naród już totalnie zdziczał i pozbył się jakichkolwiek przejawów człowieczeństwa i rozumu?
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4)
Amnesia: Collection (PS4)
RIGS: Mechanised Combat League (PS Plus Bonus – PSVR Required)
That’s You (PS Plus Bonus – PlayLink)
Monster Jam Battlegrounds (PS3)
Hustle Kings (PS3)
Hue (PS Vita & PS4)
Sky Force Anniversary (PS Vita & PS4)
https://www.youtube.com/watch?v=xGTwfB_ULYA
źródło: comment_uhFKGDMo28v2DbbVU33L4NE8kdGh2AHi.jpg
Pobierz@grykom: kuuuurwa... pierwsza gra na plusie którą mam i już dawno przeszedłem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez autora
oczywiście że się opłaca... bardzo dobry tytuł. spedziłem wiele godzin z grą bawiąc się swietnie...
@grykom: jak dobrze, że nie kupiłem jak była wyprzedaż ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
No taki mialem tez zamiar, kupic w polowie miesiaca, zrobilem tak jak bylo tez until dawn/just cause 3
Ogladam sobie teraz gameplaye i wyglada fajnie, tylko jescze jedno pytanie czy ma jakies nawiazania do poprzednich czesci?
W zadna nie pykalem
@cielo: no bardzo dużo... kazdy mgs to jednak kawał fabuły i mnóstwo dialogów... historia toczy sie na długo przed wydarzeniami z części pierwszej, ale nawet jesli to poczatek twojej przygody z mgs-em to bedzie gralo sie tobie swietnie i braki wiedzy na temat fabuły nie będą mocno psuły rozgrywki.