Aktywne Wpisy

SunnO +100
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
annlupin +14
poprosiłam żeby mie horrory polecili to przyszedł jeden z drugim i mie namawiają dramaty oglądać a ja za słaba psychicznie jestem na takie filmy o życiu prawdziwe ja sobie wolę potwory jakieś pooglądać dla relaksu

Wiec pamiętaj, że jak będziesz w ciąży to chodź byś miała poronić i posikać się krwią to masz stać w kolejce bo @ZnamUklady: po pracy przyszedł i jest zmęczony bo całe noce i dnie bronił Europy przez dziukusami nieszanującymi kobiet, a to Twój Polski "prawdziwy mężczyzna" i powinnaś mu ustąpić i być wdzięczna.
Tylko, potem jak się okaże, że kogoś z innego kraju tak nie traktują i
@dziecielinapala:
Czytaj ze zrozumieniem.
źródło: comment_7tKcKVqITH49OGIUEzVxiN1gSigiMBu7.jpg
Pobierz@dziecielinapala:
Bo jak miałem 7 lat zacząłem uczęszczać na lekcję J Polskie w szkole Podstawowej. Polecam i Tobie bo też tak możesz umieć, tylko spiesz się bo tam zaczynają od 8 rano.
Ze śmiesznych sytuacji, to kiedyś o mało w twarz nie dostałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chciałem ustąpić miejsca kobiecie w autobusie, myślałem,
@dziecielinapala: W Polsce tego nie uczą dziecko. Jak masz trochę rozumu to się o tym przekonasz, a jak nie masz to będziesz interpretować jak każą i nie zapytasz dlaczego. Polska jest krajem, gdzie ludzi nie uczy się myśleć samodzielnie a interpretacje są ustalone z góry i Twoja nie może być inna.
A tak w ogóle to serio spóźnisz się do szkoły...