Aktywne Wpisy
#mecz Norwegia ma zajebiste to wiosłowanie:) ciekawe co Polacy mogliby wymyślić takiego?

melquiades +16
Czyli Brazylia na mistrzostwo świata będzie czekać najdłużej odkąd zdobyli pierwszy tytuł w 1950, bo co najmniej 28 lat, a po 1970 czekali 24.
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i

źródło: comment_uI7aLNjCvK6iA2z3QivPkv2tSIbnYxxk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_P2wWYuLySVluqQRjAkIXHASYZZvbkXew.jpg
Pobierzźródło: comment_0hnrQsDZgJLMy9Ob5ypllqeUW7YxQPAw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@rzuf22 - w Kato takie wymogi ma ? W Łodzi to jedna z bardziej przyjaznych firm dla studentów. Tak w sam raz na początek. To outsourcing - możesz trafić na wszystko :D Wszystko zależy od projektu.
@Hatespinner - not even close ;D To korpo. I wszystko co z korpo związane (to dobre i złe ) tam jest.
@Uluari: Fakt, nawet nie spojrzałem, bo z reguły korpo nie celują w developerów, tylko jakichś gradów itp.
Nie wiem natomiast co tam u nich dobrego może być. Patrzę sobie pobieżnie na oferty Senior