normanos
239
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
g.....d
g.....d
@mistrz_tekkena: użycie gwary to rak? w polsce strasznie kiepskie geny ludzie mają
156
mistrz_tekkena
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
39
normanos
@JanuszProgramowania: gdzie ty tam widzisz jakiekolwiek nawiązanie?!? :O
23
JavaDevMatt
@normanos: zdecydowanie na plus. :D Super, że ostatnie lata gwara zyskuje na popularności.
20
mistrz_tekkena
18
Partyzant91
Partyzant91
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
11
stonka_ziemniaczana
@mistrz_tekkena: Sram na "poprawną polszyzne" nowomieszczan z ich prychaniem pod nosem gdy ktoś ma inny akcent albo używa nietypwych słów przekazywanych z dziada pradziada w czyimś regionie. Gdyby zerknąć tylko na język, Polska to sztuczny naród bez historii. Zważając, że jakieś 90% polskich ziem nie ma już swojej gwary to nadzwyczajne, że śląsko godka się ostała.
7
JanuszProgramowania
@normanos: kolorystycznie ich strona i "reklamy przystankowe" od razu mi się kojarzą z JetBrainsami ( ͡° ͜ʖ ͡°) geometryczne kształty, neonowe kolory ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5
johnlocke-89
johnlocke-89
@normanos: Accenture - firma od wszystkiego czyli do niczego.
2
P.....o
P.....o
@normanos e sumie chyba lepsze niż korpomowa. Ale w sumie to sam się z nią nie spotkałem wiec może na wykopie zbytnio korpoświat krytykują.
1
rzuf22
rzuf22
@normanos: firma, która ma wymóg bycia w pracy 3x8h ciągiem nazywa się przyjazną dla studentów xDD Na targach są osoby, które nie mają pojęcia co firma robi, w czym pisze, jakie technologie wykorzystuje. Jesteśmy poważną firmą xDD
1
Hatespinner
not even close ;D To korpo. I wszystko co z korpo związane (to dobre i złe ) tam jest.

@Uluari: Fakt, nawet nie spojrzałem, bo z reguły korpo nie celują w developerów, tylko jakichś gradów itp.

Nie wiem natomiast co tam u nich dobrego może być. Patrzę sobie pobieżnie na oferty Senior
1
AvantaR
@normanos: brutalna silesianizacja przestrzeni publicznej, przaja tymu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@pax_psychicae: Złonaczyłeś mi dzień chopie :D
1
AvantaR
@normanos: Ale taguj Mirku (hehe) #slask i #slonskogodka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
JanuszProgramowania
@normanos: ciekawe czy to świadome nawiązanie do kolorystyki i stylu JetBrainsów ( ͡° ͜ʖ ͡°) http://www.pracaaccenture.pl/
0
zolwixx
@normanos: ja, jo ci wpadna.
0
r.....h
r.....h
@normanos: accidenture ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0