Aktywne Wpisy

lubie-sernik +6
Co poszło nie tak w Twoim życiu, że nie śpisz w środku tygodnia prawie o 3 w nocy?

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Kick_Ass: peasant svorda i stary victorinox na drzwiach w samochodzie
Ja noszę Cold Steel Voyagera wersja bowie plain
@Kick_Ass:
Ja osobiście mam linka, noszę go już z pół roku codziennie ;) dostałem wersję w plastiku i cieszę się bardzo bo jest leciutki, porządny, luzów nie złapał wcale. Z takich niemiłych przygód to tension bar mi strzelił w nim po jakimś tygodniu ;/ jakaś wada fabryczna była, napisałem do KAI w stanach, czy nie mają może tych "sprężyn" przysłali mi 3 "3 sprężyny" 2 klipsy i kilka śrubek ;)
źródło: comment_Oy89jZRa6OMpizDmJDmzNSah32xk6E2d.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Limitkę HoB robią w wersjach z czerwonymi i niebieskimi okładzinami - czerwone na żywo
źródło: comment_TPkCFwH6RCI8AwtFbzOse0otZUVWrVmD.jpg
PobierzI nie każda niebieska jest z S35VN, wyszły też same okładziny w niebieskim. Musi na ostrzu być naniesione "S35VN"
Stal 8Cr14MoV (b. podobna do AUS-8) nieźle trzyma krawędź i łatwo się ostrzy. Wiadomo nie jest to S30V czy inne, ale w tej cenie imo ciężko będzie dostać coś lepszego, co nie jest chińską marką.
Wcześniej nosiłem Microtecha Socom, który kosztuje
źródło: comment_M6rbct5UkLeyX2HM0jpxUO0EorjaZSEZ.jpg
PobierzA cóż Ci przeszkadza w chińskich markach? Przecież stal w polecanym przez Ciebie CRKT jest właśnie chińską stalą, a sam nóż jest produkowany w Chinach przez chińskich pracowników ;)