Wpis z mikrobloga

AHTUNG K---A

Ludzie, wy się śmiejecie a dla mnie jest to mega creepy. Gość pójdzie z nią na tą randkę, ona się dowie, że @janusz_pol nie wygląda jak mister 10/10, i zdarzy się tragedia. Ten człowiek jest chory psychicznie, trzeba to gdzieś zgłosić, bo z profilu taki #przegryw pasuje idealnie do psychopaty, gwałciciela czy mordercy.

#oswiadczenie #stulejacontent #tfwnogf #gownowpis
histaminapusz - AHTUNG K---A

Ludzie, wy się śmiejecie a dla mnie jest to mega cree...

źródło: comment_txBoNDvcOQMBH3SVME0pcloVjAkTtGtF.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@histaminapusz jak zwykle grono stulejarzy zebrało się by bronić siebie nawzajem xD nie dość, że dziewczyna marnuje czas to jest wystawiana na publiczne forum, na dodatek wykopków.
@janusz_pol @shenzhou Proponuję wam stworzyć wspólną piwnice żebyście mogli tam dotykać się stulejkami i narzekać, że to zakola zniszczyły wam życie, a nie wasze s----------e.
  • Odpowiedz
@histaminapusz: mnie najbardziej śmieszy, że gość, który od 5 lat boi się wychodzić z domu, wyjdzie na randkę z ładnym pustakiem i wejdzie z nią w interakcje. Powiedziałbym, że się zesra, ale po tylu latach pogłębiania s----------a nie wiem czego się po nim spodziewać ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@janusz_pol po randce walnij szczegółową historię randki, bo każdy jest ciekaw ( )
  • Odpowiedz