Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +653
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
piip5 +624
300km/h na ekspresówce. kolejne majtczaki jeżdzą każdego dnia po ulicach i jeszcze się tym publicznie chwalą. Można to jakoś gdzieś zgłosić? Coś z tym zrobią w ogóle jak nie jest wiadomo kto dokładnie odpowiada za ten profil?
#warszawa #patologia #warsawnightracing #majtczak #majtczakmorderca #samochody #szybkoalebezpiecznie
#warszawa #patologia #warsawnightracing #majtczak #majtczakmorderca #samochody #szybkoalebezpiecznie
Jest ktoś w stanie porównać te dwa modele? Oba na pewno będą dobrym wyborem, ale jakie będą największe różnice między nimi? Jakie wady/zalety mają względem siebie?
Auto musi mieć minimum 180-190KM, optymalne i najlepsze byłoby dla mnie ~220KM
Wolałbym benzynę do zagazowania - znajdą się do tego godne polecenia silniki, czy będę skazany na kopciucha? Jeśli tak, to które diesle są polecane a które nie?
Automaty - montowano tu jakieś wersje których powinienem się wystrzegać? Osobiście chętnie brałbym manuala, ale w tych wozach już kurde ciężko go dorwać jeśli szuka się bogatszej wersji wyposażenia.
Ile hajsu odłożylibyście na egzemplarze z okolic 2005-2007 w ponad przeciętnej wersji wyposażenia? 25-30k ?
#motoryzacja #samochody
Dołóż do 35k i kup poliftową(2007 rok) E60, mniej stracisz na odsprzedaży.
O masazu mi nie odpowiedziales. Zakladam,ze A6c6 go nie ma. Nawet jesli jakims cudem jakis sie trafi to pewnie przypomina to gowno z BMW a nie masaz z prawdziwego
A jak dobrze poszukasz to sensowny (np. lekko uszkodzony egzemplarz ) trafisz pozniej 2 dych. Nawet z porzadnym pakietem i tak sporo zostanie i wiesz czym jezdzisz.
PS. Zdjecia A6c6 mam nadzieje,ze przykladowe, bo to jest komis quattro z dzierzoniowa, ktorego wlasciciel jest bucem i oszustem.
Co do wyposażenia, A6 C6 miało absurdalną liczbę możliwości wyposażenia, W211 przy tym po prostu nie istnieje,
Bez uszczypliwosci w kwestie wieku, ale widocznie jestes dosc mlody, bo rdzewialy praktycznie tylko w210 , w220 i jakis krotki epizod mial w164.
Charakter mercedesa jest jaki jest. Jest wygodny i nie tak nastawiony na sport jak BMW czy Audi. Quattro tez jest lepsze od 4matica. To wszystko wiemy. Ale mi ten charakter pasuje.
Co to znaczy ze mercedes slabo jezdzi? Wolno? To bierz odpowiednia
Cały czas mówisz o jakiejś mitycznej przewadze, bo C6 nie ma tego(co zwykle miała już C5, nie mówiąc już nic o C6 - brak wiedzy na temat rozprawy)
Co ty jesteś jakiś mietek handlarzyk?
EJ @TypowyPolskiFaszysta: a nie myślałeś żeby kupić sobie coś mniejszego ale nowego? Np Hyundaia, Skodę albo Seata. Albo poleasingowego 2-3 latka. Są zazwyczaj albo gołe albo w najwyższych wersjach wyposażenia. No chyba ze hurr durr musi być limuzyna, c--j że silnik zaraz wyjdzie bokiem a mechanik raz na pół roku to nie dużo
Wiedze mam duzo wieksza niz Ty. Ale to nie przedmiot dyskusji.
Napisalem Ci juz. Jak nie rozumiales do tej pory to nie widze sensu dublowac wpisow. I tak nie zrozumiesz
No jak z tymi aktywnymi fotelami? Sa? Czy nie ma w c6? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jest jeszcze pare aspektow, ale i tak nie ogarniesz, bo zwyczajnie nie umiesz chyba czytac ze zrozumieniem albo ktos Ci sie kiedys dal przejechac a6tka , niczym innym
@bigger rozumiem. W takim razie rzeczywiscie potrzeba cos mocniejszego.
@jankes83: W211 nie gnije, nie wiem czemu pytasz się mnie o to, bo nic o tym nie wspominałem.