Wpis z mikrobloga

Mężczyzn oceniała po wartości prezentów od nich.

@agaja: potem szybko wymieni na inna, gdy straci swiezosc. To cena decyzji, tego kogo bierze i w sumie dobrze. Kolega tak robi i tylko prawie 30 letni laski placza. Nie zal mu, bo one doily hajs, on ich mlodosc. Ciesze sie,ze rozowa to rozumie
  • Odpowiedz
@DywanTv: dokladnie, ten z-----y zachod traktuje kobiety jak ludzi i wpaja wszystkim, że zwiazek tobrelacja równorzędna, obu stronom poeinno zależeć.
Tfu wariaci.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a mi się wydaje, że ona po prostu uważa, że facet ma robić za j-----o i bankomat, bo tak i już. I najlepiej jakby 10 takich za nią biegało.

@Ekspert_z_NASA: Chętnie mogę robić za takiego jak kobieta będzie robić za kucharkę, sprzątaczkę i niańkę. To Ukrainka, więc za taką będzie robić, nie roszczeniowa Polka.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA:
Sprawa 1: wrzucanie w neta tylu screenów czyjejś rozmowy to takie frajerstwo że w sumie dobrze że nie masz żadego partnera
Sprawa 2: i tak podziwiam że tak daleko udało ci się zajść, ja nie rozumiem połowy rzeczy które ona pisze
  • Odpowiedz
Trzeba zdawać sobie sprawę z tego jaki ogrom pracy musi zostać włożony w to, żeby kobieta wyglądała na "zadbaną". Zrobienie porządnego makijażu to sztuka której trzeba się nauczyć. Do tego zadbane paznokcie itd. Więc Ty przygotowując się do randki spędzasz czas w pracy zarabiając na nią pieniądze, ona spędza czas przed lustrem.

Nie mówię, że to sprawiedliwe czy sensowne, zwracam tylko uwagę, że one od siebie jednak też coś oferują. A że
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA

Syndrom ksiezniczki.
Jesli rodzice chowaja rozkapryszonego bahora, to potem wyrasta z niego kobieta, ktora mysli ze z samej racji posiadania szpary nalezy jej sie noszenie na rekach, codzienny bukiet kwiatow i prezenty z bizuterii, po czym ona laskawie nakaze fatygantowi wracac skad przyszedl, bo za malo jeszcze jej pierscionkow kupil.
W wolnej chwili dla odskoczni da sie przeleciec trzydziestu afganczykom z jaskinii, bo to takie egoztyczne.
A po wszystkim wroci
  • Odpowiedz
Szybkie randki, powierzchowne poznawanie drugiej połówki, brak zaufania, brak uczucia, brak życzliwości...

@zolwixx: ale wiesz, ze mozna kobiete traktować kak rownorzednego partnera i tym samym mieć jeszcze glebsze zaufanie do niej, bo wiesz ze wybrala ciebie jako samodzielna jednostka, a nie zostala tymczasowo zaklepana jako samoca w stadzie?
Ci debile nawet tego nie sprawdzają

To nie jest kwestia zaufanie/milosc vs placenie
  • Odpowiedz
  • 2
@sil3nt Ja zawsze się śmieje, że kobieta może zrobić się na bóstwo, a facet musi się już taki urodzić.
Wymagania kobiet nie kończą się tylko na portfelu. Facet ma być też przystojny, dobrze ubrany, pachnący, zabawny, inteligentny....
  • Odpowiedz
@JanSkrzetuski Przecież każdy, kto ma odrobinę oleju w głowie domyśli się, że Ukrainki to jeszcze gorsze Karyny, niż Polki xD A to dlatego, że karynowatość jest pochodną komunistycznej mentalności, która na wschodzie jest silniejsza.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: 30, a czemu pytasz? Wiem że dla gimnazjalisty udostępnianie czyichś paru screenów prywatnych rozmów jest normalne bo "głupie dziewczyny, nie zgadzam się z nimi" XD ale to żałosne jak już odebrałeś elementarne wykształcenie
  • Odpowiedz
@SzalonyFanMalysza:

a po co wam k---a jakieś ukrainki? One się nadają tylko do ruchania (ale uważnie)

Ja nawet uważnie bym się bał, patrząc na to jak HIV sobie dowoli szaleje na Ukrainie to najpeirw bym chciał żeby pokazała badania że jest zdrowa.
  • Odpowiedz