#anonimowemirkowyznania Mireczki w co za znajomośc się wplątałam to ja nawet nie.... Czy serio faceci mogą być takimi chamami bez serca, godnosci i sumienia? Nie będe tu rozpisywać całej historii ale wypunktuje przykłady wypowiedzi mojego "amanta": - "jestem bardzo przystojny, Twoi wszyscy byli to nawet nie jest 10% mnie" - "widzisz tą dziewczyne (pokazuje mi zdjęcie jakiejs modeleczki na insta z ustami po wypelniaczach itd, ładna owszem zgrabna itd), odebralem jej dziewictwo, pozniej blagala mnie zebym z nią byl" i uwaga "dobra dziewczyna byla, kupila mi kurtke tommy h. za 2300zl" XD - "powinnas sie cieszyc ze masz szanse miec mezczyzne ktorego pragną wszystkie kobiety" Oczywiście zapomnial o moich urodzinach, nigdy nie pytał jak sie czuje, co u mnie itp. Cała historia zakończyła się po ok 2 miesiacach kiedy to ostatnio chciał pozyczyc ode mnie prawie 6 tys zlotych (zarabiam miesięcznie 7200 na ręke) a jak mu odmowilam to powiedzial ze jestem skąpa i mnie nie znosi bo inne dziewczyny to dla swoich facetow wszystko robią. W zlości tez powiedział mi ze jestem brzydka, mam twarz jak koń i cyt. "do konca zycia jak bedziesz sie bzykac z innymi facetami bedziesz myslec tylko o mnie_".
Więc ze tak powiem WTF. Sama siedze i nie moge wyjsc z szoku. Jak mu odmowilam pozyczki zablokował mnie na wszystkich kanalach i tyle, dziekuje pozdrawiam :) P.S to zdarzylo się naprawde! Chyba musze wymienić detektor buractwa bo coś nie zadziałał...
OkiełznanyDaniel: No co ty przecież tylko kobiety są złe i prózne... ;) Ja też znałam faceta, który mówił, ze moze mieć każdą, bo jest taki przystojny.. A wykopki nie werzą, bo przecież tylko kobieta jest zła a oni tylko miłości chcą i mają czyste serca
@AnonimoweMirkoWyznania: musisz miec powazne problemy z samoakceptacja, skoro spotykalas sie z kims takim 2 miechy, zamiast 20 min (po uplywie ktorych mozna rozpoznac #!$%@?).
MetalowaDziewczyna: Wiem jak to wygląda ale na początku nie zdradził się nic a nic, było normalnie... jakies randki, dlugie rozmowy itd. Po ok 1.5 miecha zaczelo wychodzić szydlo z worka i nie nie mam problemow z samoakceptacją ;)
@AnonimoweMirkoWyznania: Śmiem wierzyć gdyż ostatnio spotkałam mężczyznę, który na dzień dobry poinformował mnie iż posiada pewną przypadłość- wszystkie jego ex nie potrafią o nim zapomnieć o_O
SpienionaBaba: @Walkiria81: Nie mam problemów z samoakceptacją, po prostu jestem chyba troche naiwna i miękka bo zawsze wierze w tą dobrą stronę człowieka. Nic nie wyczułam na początku dopiero po jakimś czasie się zaczeło robić dziwnie. Nie mam w zwyczaju skreślać ludzi w ciągu 20 min, no chyba że wtedy wlasnie chcialby pozyczyc kase... wierzę w drugą szansę i w sumie dobrze mi z tym :)
CzarnyNarrator: @straga: jak napisałam wyzej na poczatku nic nie wskazywalo na to ze to az taki zyeb... moze byl troszke narcystyczny ale nie az tak zeby skreslac czlowieka. Po ok 1.5 miecha zaczęły się jazdy... Naprawde dla was 2 miesiace to tak dlugo?? Dla mnie to optymalny czas zeby w miare pewnie stwierdzić czy jest szansa na zbudowanie czegoś czy nie. Na początku ludzie się jeszcze troche wstydzą, czasami udają
@AnonimoweMirkoWyznania Jeśli to nie bait to ten facet to patologia. Wygląda na osobowość narcystyczna. Nigdy nie stworzysz z taką osobą normalnej, zdrowej relacji. Radzę olać szkoda życia.
Mireczki w co za znajomośc się wplątałam to ja nawet nie.... Czy serio faceci mogą być takimi chamami bez serca, godnosci i sumienia? Nie będe tu rozpisywać całej historii ale wypunktuje przykłady wypowiedzi mojego "amanta":
- "jestem bardzo przystojny, Twoi wszyscy byli to nawet nie jest 10% mnie"
- "widzisz tą dziewczyne (pokazuje mi zdjęcie jakiejs modeleczki na insta z ustami po wypelniaczach itd, ładna owszem zgrabna itd), odebralem jej dziewictwo, pozniej blagala mnie zebym z nią byl" i uwaga "dobra dziewczyna byla, kupila mi kurtke tommy h. za 2300zl" XD
- "powinnas sie cieszyc ze masz szanse miec mezczyzne ktorego pragną wszystkie kobiety"
Oczywiście zapomnial o moich urodzinach, nigdy nie pytał jak sie czuje, co u mnie itp. Cała historia zakończyła się po ok 2 miesiacach kiedy to ostatnio chciał pozyczyc ode mnie prawie 6 tys zlotych (zarabiam miesięcznie 7200 na ręke) a jak mu odmowilam to powiedzial ze jestem skąpa i mnie nie znosi bo inne dziewczyny to dla swoich facetow wszystko robią. W zlości tez powiedział mi ze jestem brzydka, mam twarz jak koń i cyt. "do konca zycia jak bedziesz sie bzykac z innymi facetami bedziesz myslec tylko o mnie_".
Więc ze tak powiem WTF. Sama siedze i nie moge wyjsc z szoku. Jak mu odmowilam pozyczki zablokował mnie na wszystkich kanalach i tyle, dziekuje pozdrawiam :) P.S to zdarzylo się naprawde! Chyba musze wymienić detektor buractwa bo coś nie zadziałał...
#niebieskipasek #wtf
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania:
#logikarozowychpaskow to właściwy tag.
Zachowanie gościa mnie nie interesuje.
Natomiast jestem głęboko zainteresowany twoimi odczuciami.
Co czułaś kiedy go poznałaś?
Jakaś mega satysfakcja? jestem wyjątkowa że mnie wybrał. To najlepszy facet na świecie?
Kiedy zaczęłaś na oczy widzieć?
Czy było to stopniowe, czy tylko przebłyski?
Czy on potrafił swoim zachowaniem spowodować powrót zaćmienia?
A wykopki nie werzą, bo przecież tylko kobieta jest zła a oni tylko miłości chcą i mają czyste serca
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@AnonimoweMirkoWyznania: bo kobiety to zawsze milutkie i potulne są xD
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: a dlaczego tak późno?