Aktywne Wpisy
GejAnonim +141
#rozdajo #ankieta #studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa
100zł blik/karta podarunkowa lub jakaś inna forma do ustalenia
Potrzebuję odpowiedzi do ankiety z magisterki i z tego powodu robię motywacyjne rozdajo.
Warunek to zostawienie komentarza i plusa oraz podanie nicku z mirko w ostatnim pytaniu.
Link do ankiety: https://forms.gle/vsyhkh2yCYNcuNkf7
100zł blik/karta podarunkowa lub jakaś inna forma do ustalenia
Potrzebuję odpowiedzi do ankiety z magisterki i z tego powodu robię motywacyjne rozdajo.
Warunek to zostawienie komentarza i plusa oraz podanie nicku z mirko w ostatnim pytaniu.
Link do ankiety: https://forms.gle/vsyhkh2yCYNcuNkf7
1-1-1-1 +229
gonciarzowa ma nieźle nayebane w bani xDD reszta tych influ zresztą też. wyobrażacie sobie coś takiego w męskim wydaniu?
chłop by dostał cancela xDD
#gonciarz #blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow
chłop by dostał cancela xDD
#gonciarz #blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow
Czy ktoś z was mieszkał kiedyś w #czechy?
Myślimy z niebieskim o #emigracja, nie typowo zarobkowo, tylko do lepszego trochę życia.
Jesteśmy na etapie szukania kraju, wahamy się też między #walia.
Mirek jest inżynierem, elektronika i telekomunikacja, +/- 5 lat doświadczenia, ale bardzo dobrze ogarnia też #java, ma jakieś programiki na koncie.
Ja obecnie jestem copy, ale umiem dobrze w rękodzieło i w to chciałabym wejść.
Nasze wymagania:
- żeby latem nie było + 50 stopnii (odpadają te stany USA, w których nam się podoba i Francja)
- żeby stosunek cen do zarobków był w porządku i podatek dochodowy nie wynosił 1/2 pensji
- żeby było przyjaźnie zwierzakom, bo mamy piesł i dwa kitki
Chcielibyśmy wynająć dom pod miastem/ mieszkanie, po roku czy dwóch coś kupić. Mówimy dobrze po angielsku i niemiecku, ogarniamy podstawy czeskiego, moglibyśmy uczyć się go dalej. Ja po walijsku mówię pojedyncze słowa.
Jeśli ktoś ma jakiegoś doświadczenia z życia w Czechach to dawajcie znać. Chcielibyśmy emigrować na początku przyszłego roku.
#kiciochpyta #zagranico #jakzyc
Komentarz usunięty przez autora
@savanna: brzmi jak Polska.
O wkład własny tak się nie martwię, mamy dom w pl, który planujemy sprzedać, kiedy zdecydujemy się na kupno czegoś innego, plus oszczędności powinny wystarczyć.
- piwo
- hokej
- polityka narkotykowa
oraz 'co jest w Czechach a nie ma w PL':
- trójpodział władzy
- kasyna
- ateizm
@peszmerd: @savanna
@prnppp: @xstempolx:
Opinie Wykopkow na temat czym sie kierowac wybierajac priorytety w danym kraju zawsze mnie #!$%@?. xD
@Hatespinner:
Komentarz usunięty przez moderatora