Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy wypokowicze kupują #narzedzia, bo pewnie większość mieszka z mamą i nie są mu potrzebne.
Kupiłem sobie dzisiaj wkrętarke bosch psr1080 z dwoma akumulatorami 1,5A. Jestem z siebie mega zadowolony bo zapłaciłem za nią 244pln w selgrosie.
#chwalesie #pokazzakupy korci mnie, aby dać ten tag z cebulą, ale tym razem sobie odpuszczę.
GryfnySzac - Nie wiem czy wypokowicze kupują #narzedzia, bo pewnie większość mieszka ...

źródło: comment_7xJwAGZTojkBselwj2KnCqkk4ttA65jW.jpg

Pobierz
  • 76
@GryfnySzac dzisiaj to nie ta sama celma, która wytrzyma 20 lat. Najczęściej to chińczyk daje więcej akumulatorów jako gratis. Wszyscy wiemy dlaczego.
Ojciec ma hitachi czy jak jej tam, w najgorszych dla niej warunkach drugi akumulator naładowany jest szybciej zanim zakatuje drugi. I tak od pięciu lat. Ojciec jak już zaczyna używać to konkretnie. I trzy aku są niepotrzebne. Ale tauzena dać musiał.
@GryfnySzac: zadraszczam, ja jestem na etapie kompletowania lepszej jakości zabawek do elektroniki, na porządną wkrętarkę czy kątówkę przyjdzie jeszcze czas, obecnie jakieś gówna z marketu.
O dziwo znam dużo osób co z matką już nie mieszkają, a narzędzia co najwyżej pożyczają. Nie każdy jest Ronem Swansonem.
webdruid - @GryfnySzac: zadraszczam, ja jestem na etapie kompletowania lepszej jakośc...