Aktywne Wpisy
rales +1571
ZGODNIE Z OBIETNICĄ WOŁAM OSOBY, KTÓRE CHCIAŁY BYĆ POINFORMOWANE W DNIU DYMISJI FERNANDO SANTOSA ZE STANOWISKU SELEKCJONERA REPREZENTACJI POLSKI W PIŁCE NOŻNEJ
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ynfluencer +151
Mam do was ważne i ciekawe pytanie Panowie. Jak się czujecie z tym, że jako faceci to macie tylko harować, nic nie mówić i zdechnąć, najlepiej przed emeryturą, żeby nie zdążyć jej pobrać?
Że jest wam od dziecka wpajane, że kobiety są święte? Że najlepiej to byście tyrali i 90 procent oddawali na kobiety, bombelki i darmozjadów z rządu? Że generalnie świat ma was gdzieś i nie ma żadnych programów dla was,
Że jest wam od dziecka wpajane, że kobiety są święte? Że najlepiej to byście tyrali i 90 procent oddawali na kobiety, bombelki i darmozjadów z rządu? Że generalnie świat ma was gdzieś i nie ma żadnych programów dla was,
Mój niebieski leczy się na depresję. Jako że od jakiegoś roku praktycznie przestał wychodzić z domu w celach towarzyskich, to popychałam go do tego, by zaczął wychodzić z domu. Wiecie, iść pobiegac, wyjść do ludzi.
Po wielomiesięcznych namowach wreszcie spiknął się z paroma znajomymi, dołączył do większej grupy związanej z pewnym specyficznym środowiskiem.
Tydzień temu był na zakrapianej suto imprezie. Mówię sobie: niech się bawi, dawno nie wychodził. Poszłam spać spokojna, potem jak wrocil to spał ze mną pijany, na następny dzień starałam się mu nie przeszkadzać w odpoczynku bo miał kaca. Cieszyłam sie ze wyszedł z domu i poszedł się socjalizowac. Moglam zniesc pewne niedogodności
A wczoraj dostałam na mesendżerze wiadomość od użytkownika Jan Kowalski (ewidentne fejk konto) zdjęcia, na których widać, jak mój niebieski obściskuje się z jakąś loszką. Cicha woda brzegi rwie. A ja nie wiem co mam z tym zrobic. Chcialam dobrze. Wyszedl #!$%@?( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop}
@AnonimoweMirkoWyznania: Bardziej okazja czyni złodzieja. Facet jest z Tobą bo ma depresje, bo nie ma znajomych, bo nie ma innej opcji, a nikt nie chce być samotny. A gdy został wypchnięty do towarzystwa - udało mu się zdobyć zainteresowanie to bez namysłu zrobił co zrobił. Niestety tak to wygląda, faceci jego pokroju mają mniej okazji do zdrad, ale jak już się taka trafi to jest ogromna szansa
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop}