Wpis z mikrobloga

@Madzialena: Zależy co lubisz w Pokemonach. YW jest bardziej o szukaniu stworków w różnych zakamarkach i walki pełnią trochę drugorzędną rolę. Poza tym, Yokaje są w większości oparte na istotach z japońskich legend i grach słownych, więc ich wygląd nie każdemu przypadnie do gustu. Nie mniej, gry z serii YW są miłą odskocznią od Pokemonów. Swoją drogą, pierwszą część można pominąć.
A.....r - @Madzialena: Zależy co lubisz w Pokemonach. YW jest bardziej o szukaniu stw...

źródło: comment_wF5sSQyC6e0yFrnVgOOgkiZAzuVclSiN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@TomgTp we wtorek powinno przyjść omega ruby a zaraz potem wezmę monster hunter stories bo tak mnie wciągnęło demo że nie wytrzymam ʕʔ zelde też kupie w tym roku
  • Odpowiedz
  • 0
@Madzialena ja właśnie ściągam zaraz demon tego MH nowego. Gratuluję nowych pokemonów i pamiętaj nie kupuj tej zeldy w selekcie bo kiedyś sprzedasz za znacznie więcej niż dałaś. Tak samo pokemony dobrze stoją. Ja zaś chcę kupić White 2 na DSa za

• Odpowiedz
  • 0
@TomgTp gra jest ważniejsza niż pudełko ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak samo nie zbieram żadnych steelboków na DS ani Ps4 bo wtedy bym wydała x2 kasy bo bym chciała mieć każdy możliwy
  • Odpowiedz