Aktywne Wpisy

sluzbywakcji +482
Poznajcie sierżant Dominikę Polanowską z Lubina. Policjantka dotarła jako pierwsza do palącego się domu, na balkonie zauważyła mężczyznę, który nosił już na sobie ślady kontaktu z ogniem i wołał o pomoc.
Pani Dominika od razu podjęła decyzję o wejściu do wnętrza budynku! Pomimo utrudnień związanych z silnym zadymieniem oraz wysoką temperaturą, pobiegła do mieszkania, gdzie znajdował się mężczyzna i wyprowadziła go z budynku.
Policjantka otrzymała informację, że w budynku może być ktoś
Pani Dominika od razu podjęła decyzję o wejściu do wnętrza budynku! Pomimo utrudnień związanych z silnym zadymieniem oraz wysoką temperaturą, pobiegła do mieszkania, gdzie znajdował się mężczyzna i wyprowadziła go z budynku.
Policjantka otrzymała informację, że w budynku może być ktoś
źródło: scf
Pobierz
i cyk dziecko gender zostało zatrudnione w mojej robocie, ktore nie identyfikuje sie jako kobieta, a jako "ono". I teraz ja nie moge mowic na nia jako ona,bo bede mial rozmowe z julkami z HR. Niech juz muzulmanie zaoraja ten zachod, bo to przechodzi ludzkie pojecie
Myslalem ze ja mam nasrane we lbie, ale widze, ze inni bardziej
#korposwiat #pracbaza
Myslalem ze ja mam nasrane we lbie, ale widze, ze inni bardziej
#korposwiat #pracbaza

Batman Beyond jest bardzo wciągającą historią, robiącą apetyt na dalsze przygody Terry’ego, jego ekipy i przeciwników. Ciekawie narysowaną, skierowaną do nowych czytelników, jak i do starych wyjadaczy, którzy wszystkie komiksy o Batmanie znają prawie na pamięć. Młodzieńczy duch, zagadka i przepełniona wydarzeniami akcja. Czego chcieć więcej od Batmana z przyszłości…? Recenzja komiksu Batman Beyond Volume 1: Escaping the Grave
#recenzja #komiks #komiksy #batman #dc #dccomics #rozrywka
źródło: comment_aIhTPv09hj41TMUsS7IGPMcPF6tzizBV.jpg
Pobierz