Aktywne Wpisy
Nusantara +465
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
zexan +214
#gry #pcmasterrace #nostalgia #jaggedalliance
JA2 to byla PIERWSZA gra którą kupiłem w oryginale i w pudełku. W 1999.
I do dziś pamiętam że zrobiła na mnie takie wrażenie że nie mogłem zasnąć przez dwa dni, rozpatrując wszystkie taktyczne możliwości jakie gra daje.
@graf_zero: A idź pan. Gra o niemożliwym poziomie trudności i irytujących misjach ze straszliwie małą ilością czasu.
Fajną turówką,tylko na troche innych zasadach jest Frozen Synapse.W dużym skrócie, w każdej turze Ty i przeciwnik planujecie ruchy jednostek,a potem są one jednocześnie wykonywane.
Polecam gorąco.
Bez przesady z tym niemożliwym poziomem trudności mi ta gra nie sprawiła jakichś większych trudności, na poziomie Veteran nie straciłem żadnego członka zespołu, a nie jestem jakimś wybitnie dobrym graczem (chociaż na JA2 i JA2.5 i paru innych turówkach zjadłem zęby).
Chyba że zacząłeś jakąś misję z dodatku Alien Hunters na wczesnym etapie,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakaś misja miała 12 tur teraz ma 24, AWATAR z bodajże 10 pkt. na 20 pkt.
Nie ma tej presji czasowej i idzie fajnie pograć, a dodatkowo dodali 3 nowe frakcje + tryb wybrańców (inspirowane trybem nemesis z gry "Cień Mordoru".