Wpis z mikrobloga

• 295
Ja #!$%@?ę, jak mnie #!$%@? współlokator w akademiku. Najchętniej bym mu #!$%@?ł w mordę teraz. #!$%@? się i tłucze po pokoju od #!$%@? 5 RANO. #!$%@? PIĄTEJ RANO. PUSZCZA JAKIEŚ FILMY Z GŁOŚNIKA NA LAPTOPIE. No #!$%@?, niektórzy mają #!$%@? społeczne i umysłowe chyba wrodzone. Jakiś upośledzony. Dobrze, że tylko napiszę jeden egzamin i #!$%@? do domu. Mam nadzieję, że w normalnym roku akademickim na takiego #!$%@? i spierdoksa nie trafię, bo bym chyba #!$%@?ł. PUSZCZA JAKIEŚ FILMY O INWESTYCJACH PSIA JEGO MAĆ #!$%@?. Wielki inwestor i biznesmen od #!$%@?. Na dodatek wziął się teraz (6:00) za czyszczenie i polerowanie glanów. Ja #!$%@?ę, co za #!$%@? debil.
#studia #akademik #zalesie #triggered
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
@voor kolega miał współlokatora debila, który dzień w dzień budził się o 5 by się umyć, a potem z powrotem do łóżka spać do 7 xD.
  • Odpowiedz
@Visq: @ZbrodniarzWojenny: Ale wy wiecie, że tu nie chodzi o pozamiatanie, co nie? Żeby zmienić pokój w akademiku, to trzeba robić przekwaterowanie - odnieść pościel, zasłonki i całe wyposażenie do magazynu, wyszorować każdą szparę przy umywalce, każdą szczelinę, bo inaczej obiegówki nie dostaniesz. Rozmrozić zamrażarkę też trzeba. To nie jest 2 godzinna robota i hop siup, tylko #!$%@? się przez jakieś 3 dni.
  • Odpowiedz
@voor: to nie jest apartament aby sprzątanie zajęło Ci 3 dni. Zepniesz dupe i ogarniesz to wszystko w jeden dzien, ale po co, lepiej wylewać żale na mikroblogu
  • Odpowiedz
@dizzydom: No ale wyjaśnij mi jaki to ma sens, jeśli wyprowadzam się w piątek, on zaczął to robić od zeszłego tygodnia, a ostatni egzamin poprawkowy miałem wczoraj?
  • Odpowiedz
@voor: Jacy ludzie tu są śmieszni. Połowa pewnie mieszka z mamusią jeszcze, a komentują twardo. Jak miałem takiego ziomeczka w akademiku, to po prostu #!$%@?łem wszystkim jak on szedł spać, a jak zwrócił mi uwagę to mu powiedziałem, że jak rano będzie cicho to wieczorem też będzie cicho. Z raz czy dwa jeszcze poźniej mu #!$%@?łem, aż w końcu jak ręką odjął.
  • Odpowiedz
@voor: otwierasz oczy, wspierasz się na łokciu, odwracasz się do kuca i wołasz

TEJ ZIOMEK SŁUCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWKI!

działa, sprawdzona metoda. 2 lata w akademiku z 2 typami w pokoju
  • Odpowiedz
@Szumny: Ale przecież ja mu to powiedziałem XD Mi chodziło o to, że MIĘDZY INNYMI przez puszczanie tego na kompie (i tłuczenie się) mnie obudził właśnie. To, że potem nie mogłem już zasnąć, to druga sprawa.
  • Odpowiedz