Wpis z mikrobloga

Eh no i stało się. Pierwsza jedynka w tym roku. Siedzę na końcu klasy, chciałem sobie pogadać po wakacjach z kolegą z ławki no i nauczycielka zauważyła. Kazała mi rozwiązać zadanie z zagadnienia które dopiero dzisiaj zaczęliśmy przerabiać. Czy to jest w ogóle legalne i zgodne z regulaminem żeby odpytywać z aktualnie omawianego tematu? Założyli nam dziennik elektroniczny i teraz matka zobaczy że pierwszego dnia dostałem #!$%@? to lipa będzie :/
#gownowpis #zalesie #szkola
  • 15
@casadin: ( ͡º ͜ʖ͡º) Chłopaku, gdybym ja sama szkoły nie kończyła i nie wiedziała jak to przeważnie wygląda, to mógłbyś mi tu płakać. A teraz, radzę Ci i uwierz, że to zda egzamin - idź do tej nauczycielki, przeproś za przeszkadzanie (może nie wstawiła jeszcze tej jedynki, tylko chciała Cię tym uciszyć, albo planuje nadrobić to dopiero w domu, bo dziennik elektroniczny na początku roku może
@nvmm czyli byłaś dupowlazem z ostro obsranymi gaciami? Pewnie 4 też poprawialas ( ͡° ͜ʖ ͡°) wszyscy znacie takie łaski, Hehe, jest głupia ale pasek na świadectwie musi się zgadzać więc cały czas w pierwszej ławce lize rowa a na koniec roku szkolnego prosi o podciagniecie oceny.
czyli byłaś dupowlazem z ostro obsranymi gaciami? Pewnie 4 też poprawialas ( ͡° ͜ʖ ͡°) wszyscy znacie takie łaski, Hehe, jest głupia ale pasek na świadectwie musi się zgadzać więc cały czas w pierwszej ławce lize rowa a na koniec roku szkolnego prosi o podciagniecie oceny.

@Ataxia: Niech zgadne.. Skończyłeś szkołę na dwójach? Wielki buntownik i antysystemowiec? Prawdziwy partyzant walczący z nauczycielami? ( ͡° ͜ʖ