Aktywne Wpisy
Defined +42
Wyjaśni ktoś mi jakim cudem dorosłym chłopom dało się wmówić, że potrzebują koniecznie klocków? Przecież klocki to zabawa dla dzieci maks do 5 roku życia, a w przypadkach skrajnych może i do 6. Jak słyszę, że dorosły chłop właśnie wydał kilka set złotych, a nawet i po kilka tysięcy niektórzy za kawałek pierdzielonego plastiku z wypustkami, to mam giga bekę z niego i traktuję go trochę jak taki większe dziecko.
#logikaniebieskichpaskow #
#logikaniebieskichpaskow #
4mmc-enjoyer +57
Czy ktoś faktycznie miał jakieś benefity z tego że się starał i #!$%@?ł (np. darmowe nadgodziny)?
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@myszczur: kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą
Bo ja nadal uważam że Polska to w większości patologia, kombinatorstwo i mentalnosc złodziei. To łykanie jak pelikan bzdur i ogłupianie ludzi przez wladze. To rozmienianie się na drobne za byle ochłapy. To chamstwo, egoizm i tolerancja dla takich zachowań.
Za duzo w Polsce rzeczy sie
Tu trzeba zmiany pokoleniowej, nadzieja ze synowie i wnukowie tych januszy moze beda inaczej patrzec na rzeczywistosc.
A że indolencja rządzących na to zezwala ... też nie jest dziełem przypadku ( ͡º ͜ʖ͡º)
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/501867,muzulmanin-nowy-burmistrz-londynu-kandyduja-dwaj-wyznawcy-islamu-syed-kamall-i-sadiq-khan.html
Nie mogę znaleźć artykułu o wyborach lokalnych w szwecji, gdzie burmistrzem (?) jakiegoś miasta został islamista. Po czym zaczęły się robić cyrki z szariatowaniem, patrolami itp.
Powoli, ale konsekwentnie. Zobaczymy co będzie w następnych wyborach w zachodnich krajach. We francji na prezia też startował muslim.
U nas nie wyglądało to jakoś szczególnie inaczej w ostatnich wyborach parlamentarnych.
Księża z
Ale to margines . Dam Ci przykład - burmistrz Rotterdamu z pochodzenia Turek o nim w Polsce nie odczytasz.
Ale powiem Ci jak jest w Belgii- lewica jest mega skompromitowana przez swoje głupie działania. Nastroje anty muslimskie są dość mocne . Partia która wprost mówi o zamknięciu granic dla uchodźców rośnie w górę. Muslimy siedzą cicho - przed zamachem w Brukseli często używali
@Lucky_: czytałem o gościu. Dość kontrowersyjny synek.
Nie zapominajmy jednak kto wśród jego wyborców stanowił większość.
To co wyraźnie się odczuwa, a czego nikt nie porusza, to rosnące nastroje nacjonalistyczne i ksenofobiczne w krajach zachodniej EU.
Najbardziej jestem ciekaw, w którym kraju jako pierwszym przeleje się czara goryczy.
O ile nie będzie już za późno.
Muslimy w pewnym momencie zostaną postawione przed decyzją "adopt or GTFO do swojego koziego landu".
Dobrym przykładem jest Holandia która dzięki dobrym programom integracji nie mają z nimi problemu.
Wszystko legalnie, w imię demokracji i na jej zasadach.
Zacznie się gdy ludzie wyjdą na ulice i wkroczy wojsko.
Kręgosłup zachodniego społeczeństwa nie wytrzyma długo takiego buta.
Bądź co bądź byłe mocarstwa nie miały z tym do czynienia jak my (życia pod butem), na co więcej sobie nie pozwolimy.
Z mojego aspektu chodzi głównie o skalę zjawiska.