Wpis z mikrobloga

@W_P_K: No widzisz jaki filmik przegapiłeś ;) Dla mnie Pasibus OK, tylko kurcze chyba jednak wolę w burgerze MOCNIEJ ZMIELONE MIĘSO ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@ZarlokTV: Następnym razem się zgadamy, na spokojnie. Co do ich burgerów, to znam lepsze, ale i więcej słabszych. To grubo mielone mięso ma swój charakter, ale z niego wynikają te wszystkie uwagi o chrząstkach. Jak będziesz wpadał do Wrocławia, daj znać, pomyślimy nad kilkoma ciekawymi miejscami.
  • Odpowiedz
@push3k-pro: No tatar to w ogóle powinien być siekany, więc wtedy inna struktura niż miażdżenie-mielenie. a te burgery z pasibusa trochę smakują jakby były właśnie siekane :)
  • Odpowiedz
@ZarlokTV: JackDaniels 5/10? Grzecznie odpiszę, że kompletnie nie zgadzam się z opinią (10 bym nie dał ale na pewno nie tak słabo). Pepe verde robi tam robotę (to ten pieprz, który niby do mięsa dodali), samego burbonu faktycznie nie czuć. Albo go na Ruskiej #!$%@? albo mamy zupełnie inne smaki.
  • Odpowiedz