Aktywne Wpisy
Robauke +503
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
Momento83 +106
źródło: temp_file2591289569790487258
Pobierz

Ja przed zakupem sporo poczytałam, podpytałam. Przydało się ;)
Dwa lata temu szukałem pół roku bez skutku.
@sirgorn: za tą kasę raczej będzie ciężko znaleźć B8 na bixenonie + kolorowe MMI. Jak będzie to albo kręcony, albo wypadkowa historia. Mam B8 w 2.0 177km pełny sline jak chcesz coś widzieć to pytaj.
@WiewiurPL: dlatego najprawdopodobniej poczekam do jesieni jak brat pojedzie do NL i kupię za € (bo póki co mam kasę niewymienioną w €), chociaż w całych DE i NL mniejszy wybór niż na alledrogo ;)
Najgorsze jest to, że już napaliłem się na tą wersje (a bez takiego wyposażenia nawet nie warto na nie patrzeć), a już niewiele więcej mogę dołożyć.
Mi nie musisz tego mówić - jak pisałem szukałem pół roku w końcu zszedłem tylko z silnika z 3.0 na 2.0