Wpis z mikrobloga

@zlote-golabki-winiego: @wojna: Nie wytrzymam, jeszcze chwilę będę korzystał z xiaomi i mi na łeb zajdzie. Muszę go szybko zmienić :P. A i tak nie chce wydawać z 5 tysięcy na ip8

@Cebulix: po premierze 8 cena ip7 spadnie w oficjalnym sklepie, u prywaciarzy również.
No i Ip7 bierz w wersji 128GB, 32 momentalnie zapełnisz
@Cebulix jeśli nie miałeś iOS to możesz mieć problem z przesiadką. Próbowałem zmienić S7 Edge na iPhone 6S i poległem. Sprzedałem jabłko po tygodniu. Coś co ostatecznie zaważyło o sprzedaży to brak widgetów. Używam ich kilka - Weather Pro, Eurobank, Spotify, Poweramp, kalendarz z widokiem miesiąca, smart audiobook player. Nie wyobrażam sobie korzystania z telefonu bez nich, wszystko musiałem w iOS robić naokoło. W androidzie masz dużo większe możliwości dopasowania systemu pod
@KokiX: Niestety nie, może to przez global roma. Nie chce mi się już z tym telefonem bawić, bo za dużo razy mnie zawiódł.
@skorpien: Nie chce żadnego chinskiego wynalazku.
Raczej postawie na iphone.
@tabee w oficjalnym sklepie Apple, jak i u retailerow zawsze ceny starszego iPhone spadają po premierze nowego. Co ciekawsze, bardzo często również nie-iPhone spadają z ceny ( ͡° ͜ʖ ͡°) radziłbym poczekać ten miesiąc, chyba że op bardzo potrzebuje zmienić telefon.
@Cebulix ok, rozumiem. Czytałem o podobnych problemach Xiaomi. Jaki Ty masz model? U mnie na "zwykłym" Redmi 4x nie ubija apek z dupy/bateria nie jest drenowana. Może starsze modele były gorsze.