Wpis z mikrobloga

@Jaraz: no bo kim jest ktoś kto wierzy, że pis wprowadzi ustawę "zezwalającą na bicie żony raz w roku"? XD Tylko jakaś skrajnie zaślepiona lewaczka, która nie ocenia rzeczywistości w sposób racjonalny, tylko gdzieś usłyszy jakiś absurd, powiąże to z pisem i sądzi, że do tego dojdzie, no bo przecież pis jest taki straszny XD
Dlatego beka z lewactwa.
  • Odpowiedz
@Jaraz: Lewak – duży sztylet o rękojeści zamkniętej trzymany (jak nazwa wskazuje) w lewej dłoni, używany zarówno do parowania i blokowania nadchodzących ciosów jak i do wykonywania ataków, gdy nadarzy się ku temu okazja. źródło
nie zadawaj więcej głupich pytań ziomuś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@llllllll ale przecież ten pomysł jest dobry xd raz że jest mądry i zgodny ze zdrowym rozsądkiem a dwa że feministki też będą szczęśliwe bo będzie jak w islamie xd
  • Odpowiedz
@llllllll: miałem nadzieję, że postarasz się bardziej niż wszyscy rzucający na prawo i lewo "lewakami". Ale niestety, jak każdy tobie podobny musiałeś wkleić definicję sztyletu. Za grosz oryginalności ;)
  • Odpowiedz
@Jaraz: no a ty "jak każdy tobie podobny" udajesz, że nie rozumiesz o co chodzi. Ja nie jestem nauczycielem języka polskiego, żeby Cię kolego uczyć znaczenia słów. Za grosz rozumu ;)
  • Odpowiedz