Aktywne Wpisy
mickpl +70
Ależ to jebnie jak wrócimy do podwyżek stóp i rozpocznie się walka z recesją.
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
Odchod_Pasywny +200
Potężny MLMiarz prowadzący biznes ąlajn w końcu odpowiada na zaczepki tigera bonzo.
Wielka fuzja uniwersów menelstwa, mopsu i zasiłków z pato-biznesmenem pracującym na magazynie w holandii stała się faktem, bęc.
#bonzo #sebcel #heheszki #frajerzyzmlm #patostreamy
Wielka fuzja uniwersów menelstwa, mopsu i zasiłków z pato-biznesmenem pracującym na magazynie w holandii stała się faktem, bęc.
#bonzo #sebcel #heheszki #frajerzyzmlm #patostreamy
#got
Ej dana cho do tego miejsca z książkami. Zobaczymy moje pochodzenie. Tam jest czarno na białym kim jestem.
Hehe ciotka moja jesteście hehe.
@Nidor: @TemereNomine: jest teoria (ale #!$%@?, niespójna i w sumie lekko głupia, ale jest), że Howland Reed jest Wielkim Wróblem :P
@Arveit: Jezu, co xD Czasami podziwiam twórczość fanów :D
@Arveit: Chyba taki #!$%@?, bo w książce jest już jeden całkiem żywy Aegon, więc wątpię aby Martin zrobił dwóch Aegonów :D
@Arveit: Ale wiesz, że to w serialu
@Mr--A-Veed: no bo w ogóle o tym nie wspomniałem, że to by było lepsze ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie to masz rację, to serial, ale i tak, pewna rzecz we mnie umarła i dopóki Martin książek nie wyda, to się nie dowiemy.
@Arveit: Ty napisałeś, że byłoby lepsze. Ja zauważam, że nie tylko lepsze - ale wprost takie właśnie najprawdopodobniej planuje w książce Martin. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mr--A-Veed: już nie chciałem się rozpisywać, dlaczego uważam za lepsze, ale z tych samych powodów, co Ty, zapewne ;d
@Arveit: Gówno prawda. Ci którym nie trzeba pisać #pdk żeby zrozumieli już dostali tę informację gdy Sam opuszczał dom Maestrów.