Aktywne Wpisy

Niemaco122 +955
Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale

patryk-wuwuw +123
#dragonball
Włączyłem na chwilę aby skonfrontować wspomnienia i wsiąkłem. Właśnie oglądam odcinek "Metamorfoza Songokana". ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak, jest i słynne tłumaczenie z RTL7 do wersji francuskiej. W kinach jakieś "Avatary", a mi starczy Songokan, Songo, Szatan Serduszko i c---i Bulmy.
Włączyłem na chwilę aby skonfrontować wspomnienia i wsiąkłem. Właśnie oglądam odcinek "Metamorfoza Songokana". ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak, jest i słynne tłumaczenie z RTL7 do wersji francuskiej. W kinach jakieś "Avatary", a mi starczy Songokan, Songo, Szatan Serduszko i c---i Bulmy.
źródło: 1000096090
Pobierz

#android #gry #rpg
Pixel Dungeon to bardziej roguelike
9th Dawn
KOTOR
Baldurs Gate
A jak kojarzysz takie rzeczy na PSX to możesz sobie ściągnąć ROM-a i emulator i się dobrze bawić.
@Szarozielony PSX wiem, że istniał, z konsol miałem okazję bawić się tylko PS2/3/4 i, Amigę zajebiście wspominam fajne gierki były. Narazie mam emulator NES zainstalowany i pykam w Mario :) Stalkera bym chciał pełno prawnego albo Ghotica lub coś w ten deseń :) Ale z tym pierwszym to na
Ciekawe tylko na jakiej zasadzie darmowa, oby twórca nie dowalił masy IAP
ostre postapo - NEO scavenger
postapo cyberpunk sandboksowy - Cyber Knights
fantasy ale zajebiste - seria Tales of Ilyria