Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GawROsz: typowa stuleja. siedzisz w domu i szukasz wad u ladnej dziewczyny zeby ci nie bylo szkoda, ze siedzisz w piwnicy. tak, jestem psychologiem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Citronella Nie, ale jutro np ma byc 27 stopni i wybieram sie w plener do hyde parku, na niedziele tez mam inne plany. Nie pracuje na zmywaku. Gdybym mial pracowac na zmywaku to bym z polski nie wyjezdzal. Ja wiem, ze ludzie wiedza o mnie juz więcej niz ja, a gdy ich zgasze np. Miejscem gdzie pracuje albo pokaze cos co mam tp zaraz ze cebula wychodzi ze mnie takze daruje
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Citronella po prostu juz mam dosc udowadniania czegokolwiek. Juz jeden byl calkiem niedawno jakis random ktory cos tam krzyczal w pijackim belkocie w klubie do mnie ze zarabia 5-10k zl na dzień, a mnie zaczal cisnac podbnie jak Ty, ze robie w Anglii na zmywaku. Jak mu kopara opadla to zaczela sie gadka ze tylko sie dorobilem w uk i cebula ze mnie wyszla (wyszlo ze sie czyms chwale), sam nie
GawROsz - @Citronella po prostu juz mam dosc udowadniania czegokolwiek. Juz jeden byl...

źródło: comment_j2oMmGRHkcuVctRbXvXanFhSM5eJzUip.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Citronella znam ludzi ktorzy zaczynali na zmywaku dzis sa menagerami knajp albo maja swoje lokale. Popatrz na to z tej strony ze.nawet tutaj zarabiajac 1400 funtow miesiecznie na przykładowym zmywaku stac Cie na duzo wiecej rzeczy niz zarabiajac w polsce minimalna krajowa. Przykladow moglbym mnozyc i mnozyc. Wystarczy rzucic okiem np na ta grafike
GawROsz - @Citronella znam ludzi ktorzy zaczynali na zmywaku dzis sa menagerami knajp...

źródło: comment_psLcIXUE7I32qhtbcCFHx5zSNGQGa0Xn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz