Wpis z mikrobloga

Inba.

"Fundacja Leny Huppert QLT zorganizowała konferencję z udziałem śmietanki polskich proepidemików: Jerzego Zięby, Jerzego Jaśkowskiego, Justyny Sochy, Huberta Czerniaka, Marii Doroty Majewskiej, Urszuli Tomickiej, Katarzyny Bross.
W budynku państwowej instytucji zaplanowano konferencję osób walczących ze szczepieniami, czynnie namawiających do łamania obowiązującego prawa, leczących raka witaminą C, a ciężkie choroby homeopatią.
Jako MPP obiecujemy, że poruszymy niebo i ziemię, aby kolejny raz doszło do wypowiedzenia miejsca organizacji konferencji. Powiadomimy wszelkie media o tym wydarzeniu.
Prosimy o mobilizację i społeczną presję oraz udostępnianie, aby w takim miejscu, nie mogło dojść tak skandalicznego wydarzenia." sors

https://www.wykop.pl/link/3885761/szarlatani-proepidemicy-w-sejmie/

#bekazantyszczepionkowcow #pseudonauka #kukiz #4konserwy #neuropa
RPG-7 - Inba.

"Fundacja Leny Huppert QLT zorganizowała konferencję z udziałem śmie...

źródło: comment_G7D2B6cTUADT0WglpmJHca0BFRgmky0Y.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RPG-7 boze jaki to jest debil... o rolnictwie nie.ma pojecia o zdrowiu nie ma pojecia a jest szefem komisji rolnictwa i organizuje takie gowno. .. dodatkowo anty gmo...
  • Odpowiedz
@RPG-7: Najgorsze są oszołomy od homeopatii, ciągle kręcę inby z matkami na Facebooku.

To się w głowie nie mieści z jakimi niebezpiecznymi debilami mamy do czynienia.
  • Odpowiedz
@RPG-7: generalnie to swietnie, bardzo się cieszę za zawołanie, należy z ym walczyć, ale:
1. co to i kto to jest MPP? status prawny/kto za tym stoi/historia? bo zaczynanie takiego ogłoszenia od niemieckich słów "achtung" jest co najmniej idiotyczne, więc wygląda mi to na jakąś samozwańczą akcję jednej, dwóch osób bez regulacji prawnej
2. jw (dwa pierwsze zdania) tylko z QLT?
3. to raz już doprowadzili do wypowiedzenia tej konferencji
  • Odpowiedz
To się w głowie nie mieści z jakimi niebezpiecznymi debilami mamy do czynienia.

@kiera1: panie, to jest nic, bo to tylko czyjeś matki, bez żadnego poparcia i sił przebicia, mają internet to piszą głupoty co ślina na klawiature przniesie
ale pomyśl sobie jak w homeopatie wierzy osoba po kierunkowych studiach wyższych, która jest wysokim stopniem pracownikiem decyzyjnym sanepidu. to to takie coś, co miałoby nas niby przed czymś chronić, a
  • Odpowiedz
@carbyne: Ostatnio lekarz w przychodni zabronił mi leczyć się antybiotykiem zapisanym przez poprzedniego lekarza, i zapisał mi "leki" homeopatyczne który były tylko zwykłą witaminą.

Więc nic mnie już nie zdziwi...
  • Odpowiedz
Jak to się dzieje, że jakimś cudem wygrywa to drugie?

@Flypho: ja ci powiem dlaczego: nasi zachodni sąsiedzi wyeksterminowali sporą część polskiej inteligencji, a nawet bez tego czystą statystyką większość osób jest po prostu niezbyt mądra, skończona wyższa uczelnia już o niczym nie świadczy - kiedyś wykształcenie miało kilka procent społeczeństwa, teraz magistra, czy chociaż licencjat ma każdy. świat coraz bardziej i bardziej pędzi z kolejnymi odkryciami, wynalazkami -- nieodzownie wiąże
  • Odpowiedz
@RPG-7 to jest rozwiązanie? Wypowiadanie miejsca? TO jest cywilizowany dyskurs i walka na argumenty? Toż to autistic screeching w czystej postaci, do tego z faszystowską posypką.
  • Odpowiedz
@carbyne: Twój wpis przeszedł bez echa, ale do tego wszystkiego dochodzi jeszcze kilka czynników, z których na myśl przychodzi mi teraz jeden. Ostatnio dwa niezależne zespoły badawcze w Niemczech potwierdziły związek chęci pokazania się jako indywidualnie ze skłonnością do wiary w teorie spiskowe. Nie mogę na telefonie znaleźć ich artykułów, ale polecam poszukać.
  • Odpowiedz