Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wiecie dlaczego nie śmieszą mnie pasty o ojcu wędkarzu i wujku foliarzu?

Bo ja to przeżywam na co dzień.

Mój ojciec to fanatyk Jerzego Zięby i patryjota emigrant.
blisko 10 lat siedzi na wyspach i non stop powtarza, że on się tak cieszy że z tej #!$%@? polski wyjechał bo tusk #!$%@?ł polskę, ale z drugiej strony fejsbuka ma zasranego patryjotycznymi grafikami "śmierć wrogom ojczyzny" i co chwilę udostępnia jakieś grafiki z przerobionym tuskiem i żołnierzami wyklętymi. Jak z nim rozmawiam i zaczynam pieprzyć, że PO było złe ale PiS nie jest lepszy to jego naczelny argument to "GRUNT ŻE RUDEGO LISA #!$%@? ODSUNĘLI OD KORYTA".

Od zawsze, odkąd pamiętam cisnął na Radio Maryja, że dewotki #!$%@? płacą na swojego guru, że widzą w nim boga, czytał jakieś gówniane gazety typu NIE i śmiał się jak pisali głupie rzeczy o rydzyku, chodził w jakichś koszulkach z napisem RADIO MARYJA napisanym czcionką metalliki i było mi wtedy wstyd jak #!$%@?, bo każdy miał normalnego ojca tylko mój musiał zawsze na głos #!$%@?ć o tym jak bardzo nienawidzi radia maryja i jak bardzo katoliki są #!$%@? i przez to nikt nigdy nie przychodził do mnie po lekcjach bo każdy wiedział że mam posranego ojca który sam prowokuje rozmowy mające na celu pokazać tylko i wyłącznie, że jego punkt widzenia to ten właściwy a ty jesteś ciemny i cienki bolek.

I ten sam gość który do dziś śmieje się z katoli że księdzu na tacę rzucają i wysyłają przelewy na rydzyka dziś wydaje miesięcznie około 1k na super tableteczki dochtora Zięby i na jakieś #!$%@? filrty wody lewoskrętnej i inne #!$%@? pierdoły. I teraz na fejsie oprócz memów z przerobionym tuskiem, beki z rydzyka ma jeszcze wywody o tym dlaczego medycyna to zło i że paracetamol zabija, a w ogóle bigpharma to zabójcy jak hitler. I autentycznie raz pokłócił się ze swoim szwagrem, nejlepszym kumplem, bo ten jak sobie popili to kręcił z niego bekę, że jak to możliwe, że witaminy w tabletkach z apteki są złe bo są syntetyczne, ale witaminy które robi pan Zięba w tabletkach są dobre bo są naturalne i koleś pytał co chwilę, że co je czyni bardziej naturalnymi i mniej syntetycznymi od tych z apteki i ojciec nie umiał odpowiedzieć więc się prawie pobili i pokłócili. Jak brat ostatnio powiedział, że idzie z córką na szczepienie to ojca tak #!$%@? strzeliła że się drugi miesiąc do brata nie odzywa. Jak ja mieszkanie odbierałem to ojciec kupił mi i żonie jakiś #!$%@? ziębowy filtr który sprawia, że woda nie tylko jest czysta ale jest nawet w #!$%@? zdrowa bo najonizowowywouje witaminami i zmienia jony na #!$%@? lewoskrętne.

Jeszcze teraz załamka bo ojciec do tego wszystkiego jest taki trochę foliarz i wierzy, że jak filmik na youtube jest zatytuowany OTWÓRZ OCZY, UKRYTA PRAWDA O 9/11 to na serio to co tam mówią to jest ukrywana skrzętnie przez rządy i NWO prawda której nikt nie zna, ale w każdym razie boję się, że z tym swoim nieszkodliwym foliarstwem ewoluuje do poziomu kolejnego już #!$%@? bo zainteresował się preppersami. Wiecie #!$%@? kto to jest preppers? To jest gość który tak jak wujek foliarz jest przygotowany w każdym momencie życia na apokalipsę i wojnę atomową. Chodzą #!$%@? w mundurach z demobilu, jedzą surową sosnę, robią sobie kosnerwy w puszkach i noszą w plecakach i uzbrajają wioski w autentyczną broń palną. I ojciec teraz jest na niskim lewelu zainteresowania preppersami ale boję się, że to mu się rozwinie, ziębą też się zainteresował jak mu lekarz powiedział że ma wysoki cholesterol i ojciec zaczął szukać w internetach jak go zbić.

Uwierzcie, o czymś takim się zabawnie czyta, ale dyskusji z taką osobą nie ma. Jest albo jej opinia i pogląd, albo żaden. Albo jej przyznasz rację albo się pokłócisz na śmierć. Każdy, absolutnie każdy temat ojciec jest w stanie przemienić w dyskusję o autystycznych szczepionkach, #!$%@? katolach, peowskich lemingach i jeśli widzi, że ktoś nie chce się z nim wdawać w rozmowę to też go to #!$%@? i wtedy najczęściej kończy mentorsko głosząc "poczytaj trochę, pooglądaj filmiki, oczy ci się otworzą i przyznasz mi rację, ja też kiedyś byłem głupi i myślałem, że każdy chce dobrze".

I całe dzieciństwo pamiętam jak miał taki pokpiwujący ton, że ja czegoś nie umiem albo coś robię inaczej ale na pewno wyjdzie na jego bo on jest alfa i omega. Jak w szkole chodziłem na kółko religijne to cisnął ze mnie bekę że będę musiał kieszonkowe rydzykowi wysyłać i co chwilę pytał czy już jestem święty. Jak później chciałem brać ślub kościelny to jeszcze pięć minut wcześniej pytał czy kazałem się księdzu dobrze modlić bo jak się źle pomodli to się rozstaniemy z żoną. Matka ma poważne problemy ze zdrowiem i to takie fest to jak skajpują to ma z niej bekę że chodzi do lekarza i pyta czy już swoje cukiereczki wzięła bo w aptekach to są cukierki a prawdziwe leki robi zięba.

Dramat jakiś, nie polecam tego stylu życia. Jak jesteście foliarzami #!$%@? i wierzycie w NWO, żydomasońskie spiski, chemitrailsy i ogólnie popieracie jakąś opcję polityczną bardziej niż sugerowałby to zdrowy rozsądek to weźcie nie miejcie dzieci albo oddajcie je pod opiekę ludziom zdrowym psychicznie jeśli już zdążyliście się rozmnożyć. Tu nie chodzi o to że robicie im krzywdę czy coś, po prostu mieć takiego rodzica to straszny wstyd a musieć się przez pierwsze lata życia wstydzić za rodziców to serio nic fajnego.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
  • 19
@AnonimoweMirkoWyznania: Zięba to ten typ co wciska sól na odchudzanie? XD Ostatnio na jakimś festiwalu gadałem z taką nawiedzoną babeczką. Narzekała, że wyjechała na tydzień a nie kupiła sobie zapasu soli naturalnej. Bo na odchudzanie to najlepiej to codziennie rano i wieczorem łyżkę takiej super soli sobie sieknąć i i proszę jaka jest chuda. No rzeczywiście, argumentum ad anegdotum, bo była chuda jak patyk, ale ta sól to raczej niewiele z
@MirkoFanatyk: chyba nie pasta.
mój ojciec gada o tym, że jakaś planeta się zbliża do układu słonecznego i będą powodzie, i Polska zalana i #!$%@? umrzemy.
ma kolegę z dzieciństwa, który siedzi od 40 lat u niemców, i odkąd obaj nauczyli się wysyłać emaile, to codziennie tam i nazad krążą linki do filmików z youtuba, o masonach, iluminati i o planetach, które zbliżają się do Ziemi.
@karmelkowa: chyba trochę się pośpieszyłaś. odciąć to się można od rodzica toksycznego czy jakiegoś alkoholika. a taka osoba może być ciepłym rodzicem w międzyczasie.
anonim nic nie napisał, że ojciec kompletnie nie nadaje się do współpracy.
@AnonimoweMirkoWyznania mam podobny problem, mój ojciec to fanatyk zięby i innych ludzi którzy znają się na ziołach i wgl, nasadzil #!$%@? wie czego na działce, chodzi po lasach, zbiera chwasty, szczepienia to zło, kupił konserwy preppersów, chce zrobić schron i mojej dziewczynie która chce iść na medycynę mówi że powinna zająć się ziołami i leczyć ludzi, a najgorsze jest to że dzięki tym poradom schudł tak jak chciał, ale to nie kwestia
@AnonimoweMirkoWyznania: W sumie ciekawe połączenie, antyPO i antykatol.
Współczuję mocno. Ja mam taką ciotkę, widzę jak to wygląda, ale to na szczeście nie ojciec czy matka i można ją po prostu olać. Ale naprawdę to zakrawa na jakąś sporą psychozę i z czasem się pogłębia, coraz bardziej utrudniając życie wszystkim dookoła.

Niestety takich ludzi jest coraz więcej. Wszechobecny kryzys autorytetów i wysyp manipulujących idiotów przekazujących ukrywaną przed ludźmi prawdę objawioną produkuje
@AnonimoweMirkoWyznania: Kolego, ja Cie calkowicie rozumiem. Powiem wiecej - taka postawe mozna znalezc w co okolo dwudziestej osobie i jak natrafisz w malej 9-os firmie na zespol czterech, gdzie trzej sa wlasnie tacy ,,moje zdanie najmojsze", a czwarty dla spokoju atmosfery slucha i przyklaskuje, to juz wiesz, ze albo zaraz zwolnisz sie, albo chlopaki to zalatwia, no... Jeszcze mozesz dolaczyc do czwartego, ale wtedy koniecznie raz na jakis czas trzeba kupic