Aktywne Wpisy
marian-stefan +849
urwe +1
Polecacie jakieś słuchawki do jazdy na rowerze?
Sprawdzałem dokanałowe i tanie Redmi i drogie Google Buds pro w obu przy większej predkości ledwo co słychać.
Jakich słuchawek używacie w trakcie jazdy?
#szosa #rower #pytaniedoeksperta
Sprawdzałem dokanałowe i tanie Redmi i drogie Google Buds pro w obu przy większej predkości ledwo co słychać.
Jakich słuchawek używacie w trakcie jazdy?
#szosa #rower #pytaniedoeksperta
#ama #biedronka
Komentarz usunięty przez autora
Jedna z rzeczy, które bardziej mnie denerwowały to kiedy klientowi rozwalił się jakiś produkt w koszyku (bo #!$%@? pakował) - najczęściej jogurty i
@barbituran: nie kłam
Druga to wtedy kiedy przyszłam do pracy po całonocnym rzyganiu itd
Ogólnie w skrócie wyglada to tak, że na start dostaje się 400zł i wystarczy, że na początku kilku klientów kładzie stówę i jest się w dupie. O ile kierownik/koleżanka nie rozmieni,
@barbituran: Ciekawe, bo ile razy coś kupuję, nie tylko w Biedronce i kładę na ladę 20 zł czy 10 jak kupuję parę rzeczy i nawet wtedy chcą #!$%@? drobne. Potem otwiera się kasetka i widzę w #!$%@? drobnych. To nie jest tak, że nie mają, niektórzy chyba po prostu lubią żebrać.
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym ja zawsze byłam tak obrzydliwie miła i urocza, że bardzo rzadko ktokolwiek się spinał o moje żebranie. Przecież nie można się gniewać na kogoś kto tak
@barbituran: Ale stresujecie tym i #!$%@? klientów, którzy chcą szybko spakować zakupy i wyjść, a nie jeszcze szukać drobnych. Marzę o dniu, w którym firmy odgórnie tego zakażą, takie żebractwa, a Wam dadzą cały wagon tych drobniaków.