Wpis z mikrobloga

jest #problem

kupilem TES IV #oblivion game of the year edition z pomaranczowej klasyki #cenega. na pudelku jest informacja ze gra jest na #steam

http://cenega.pl/pc/role-playing-rpg/the-elder-scrolls-iv-oblivion-game-of-the-year-edition/3048

gre kupilem w #empik i byla zafoliowana. otwieram pudelko a tam brak klucza steam! smaruje email do cenegi bo zostalem oszukany. jakies porady od was

p.s.
nie mam cd romu i nie kupie go dla jednej gry za 15zl.

#gry #pcmasterrace #obli
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@highlander: raczej niemożliwe żeby na pudełku było takie info bo wersja od Cenegi jest po polsku, a na Steam Oblivion nie ma języka polskiego. Ja do antologii dostałem tylko klucz do Skyrima bo to jedyna część która jest po polsku na Steamie, natomiast jankesi i reszta dostają antologię z kluczami do morka, obliviona i skyrima.
  • Odpowiedz
@highlander: to coś tu nie gra. Mam 3 gry z PKK z tych promocji (FNV, Alien i DmC) i klucz mają, tyle że to było wiadome od początku, a klucz do Obliviona w PKK to raczej niespotykana rzecz. Musieli się walnąć na etykietce, choć to dziwne.
  • Odpowiedz
@highlander: No to nie wiem, przyznaję że rzeczywiście dziwne. Sprawdź dokładnie czy nie ma naklejki w środku pudełka na plastiku, bo z tym też się spotkałem, sprawdź każdą stronę instrukcji. Jak nie ma to jasne że pisz.
  • Odpowiedz
@Reality: juz napisałem, w empiku mi pewnie nie wezma zwrotu jako ze wzialem udzial w promocji, a obie gry sa rozpakowane. jak cenega nie wyjdzie z tego z twarza to bede pisal do odpowiednich organow aby nikogo wiecej cenega nie oszukala
  • Odpowiedz
@highlander: Do Empiku nie zanoś, bo będziesz czekał na rozpatrzenie reklamacji. Spodziewałbym się rozwiązania sprawy właśnie u Cenegi. Możesz zawołać jak się rozwiązało. :)
  • Odpowiedz
@highlander: to jest błąd na okładce, Oblivion NIGDY nie wyszedł w polskiej wersji na steam, ogolnie rozumiem oburzenie, ale czesto ta gra jest w promocji i wiele razy było mowione w necie, ze polska wersja nie jest na steam ;P no ale trzeba śledzić portale gamingowe, co w sumie garstka zapaleńców robi.
ps. gre mozesz zainstalowac z płyty tylko nie bedzie na steam.
  • Odpowiedz
  • 1
@kirk85 czyli problem jest znany producentowi od dłuższego czasu i mimo to nic nie zrobił. Zobaczymy co odpiszą. Ta sprawa nadaje się dla rzecznika i inspekcji handlowej
  • Odpowiedz