Aktywne Wpisy
Bananek2 +249
Kobieta Schrödingera pięknie ujawnia się w aferze z Gargamelem xD
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Od kilku lat mieszkam w Holandii i wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że opieka zdrowotna w tym kraju jest tak wysoko oceniana w większości rankingów, a jak idziesz do lekarza rodzinnego to na wszystko jest przepisywany paracetamol ¯_(ツ)_/¯ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Mam znajomych którzy się wynoszą z tego kraju po kilku latach mieszkania tutaj właśnie przez opiekę zdrowotną.
#holandia #zdrowie #lekarz
#holandia #zdrowie #lekarz
Zmiany dotyczące liderów:
- Brouver może też wybrać brązowego krasnoluda
- Harald zadaje 1 punkt obrażeń najsłabszej jednostce, ignorując pancerz
- Emhyr najpierw zagrywa kartę, a dopiero potem może jakąś cofnąć
- Radowid dostał tag Amunicja
- a Eredin ma 4 punkty zamiast 5 (co pokazuje też, że zmiany dotyczące kart, które widać było w filmiku dotyczącym funkcji społecznościowych mogły nie być ostateczne)
#gwint
@Jan_K: czyli jak jeszcze bardziej znerfić najgorszego dowódce XD
@Jan_K: Fajnie. Już nie będziemy się zastanawiać, którym Branem gra przeciwnik. Bez namysłu można grać Haralda w 1 turze i nie podoba mi się ten typ designu, podobnie jak z Foltestem.
@Jan_K: Dla wyjaśnienia - na początku każdej twojej tury
@harnas_sv: Gorszego od Haralda, czy Franceski? Nie sądzę. Zresztą to zmiana, niekoniecznie nerf. Dla przykładu po tej zmianie Emhyr mógłby użyć Kajdan na Avallac'hu i schować go do talii nie dając przeciwnikowi możliwości reakcji (zakładając, że sam Avallac'h nie zostanie zmieniony).
@TlustodupyBialorusin: Trochę tak, kartę o takiej umiejętności, którą na dodatek
Czyli jednak trochę inaczej niż Yen i ogranicza to możliwość jego zagrania od ręki.
@radd00: o ile zagrana karta będzie się odpalała od razu a nie po aktywowaniu umiejętności dowódcy ;d według mnie troche dziwna ta zmiana, ale zobaczymy jak będzie oficjalnie
Kolejne ciekawe combo z reddita
1. Avallac'h
2. Emhyr - Kajdany na Avallac'ha - Cofnięcie srebrnego Avallac'ha do ręki
3. Avallac'h drugi raz
@radd00: no, żebyś się nie zdziwił xD
1. Grasz Avallacha
2.Emhyr, kajdany, Avallach
3.Cahir,Avallach i chowamy Avallacha
4.Avallach.
Tylko nie wiem czy zdolności karty będą odpalały się od razu czy na koniec.
Co do comba z Avallac'hem to obecnie też tak wygląda, poza tym, że musisz w osobnym ruchu użyć Kajdan, a następnym cofnąć Emhyrem i od razu użyć. Liczba ruchów jest ta sama, tylko obecnie można takiego Avallac'ha teoretycznie czymś zniszczyć zaraz po ściągnięciu
Może nie być taki słaby ;)