Wpis z mikrobloga

Witajcie Mirki i Mirabelki ;)

Chcę zaprosić osoby chcące nauczyć się programowania do miesięcznego kursu Ruby (z możliwością przedłużenia), który wkrótce się odbędzie. Kurs będzie przebiegał całkowicie zdalnie (przez internet).

Celem kursu jest przejście przez podstawowe techniki tworzenia stron internetowych, wprowadzenie do Ruby on Rails i na końcu zbudowanie własnego projektu. Dzięki temu uczestnik po skończonym kursie powinien mieć wystarczającą wiedzę aby aplikować na stanowisko Junior developera.

Uczestnikom szkolenia zapewnię niezbędną opiekę merytoryczną. Pod moim okiem uczestnicy będą odkrywać kolejne technologie, aż do momentu gdy staną się samodzielni.

Aby szkolenie przyniosło wymierne korzyści, uczestnik powinien:
- posługiwać się komputerem w stopniu zaawansowanym,
- znać biegle język angielski (szukanie i czytanie ze zrozumieniem informacji w sieci),
- być zdeterminowany i mieć niezbędny czas na naukę (min. 10 godz. tygodniowo)

Jeśli jesteś zainteresowany/a to proszę o wiadomość.

Trochę o mnie:
Ukończyłem studnia informatyczne na Uniwersytecie Wrocławskim oraz Politechnice Śląskiej. Od 6 lat pracuję jako programista głównie dla zagranicznych klientów. Aktualnie pracuję dla firmy z końca świata ;)

#ruby #rubyonrails #rails #programowanie #rubyacademy #naukaprogramowania
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brissenden: a masz jakieś referencje czy tak sobie stwierdziłes "będę uczył programowania" i chcesz za to zgarnąć pieniądze? Wiesz... Można być świetnym programista, ale jednocześnie beznadziejnym nauczycielem
  • Odpowiedz